Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνουν Ολυμπιακό Σάντσες και Καθόρλα

Χάνουν Ολυμπιακό Σάντσες και Καθόρλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2015 18:29
Άσχημα νέα για την Άρσεναλ, καθώς όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά Μέσα, οι Αλέξις Σάντσες και Σάντι Καθόρλα δεν θα προλάβουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ αμφίβολος είναι ο Λοράν Κοσιελνί.

Καταστροφικό ήταν το παιχνίδι με την Νόριτς για την Άρσεναλ, αφού εκτός από δύο βαθμούς (1-1), οι «κανονιέρηδες» έχασαν με τραυματισμό τρεις βασικές μονάδες.

Όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά Μέσα, ο Αρσέν Βενγκέρ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Αλέξις Σάντσες και Σάντι Καθόρλα, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα και δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Χιλιανός άσος νιώθει ενοχλήσεις στο μηρό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Από την άλλη, ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο και το ιατρικό επιτελείο φοβάται ακόμα και για ζημιά στους συνδέσμους. Τέλος, ο Κοσιελνί θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Υπενθυμίζεται ότι στη λίστα των τραυματιών της Άρσεναλ βρίσκονται οι Κίραν Γκιμπς, Τζακ Γουίλσιρ, Ντάνι Γουέλμπεκ, Φρανσίς Κοκελέν, Μικέλ Αρτέτα, Τόμας Ροζίτσκι και ο Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος πάντως έχει ελπίδες να αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα με την Σάντερλαντ το ερχόμενο Σάββατο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.