Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2015 21:27
Με δύο γκολ του Κλάους (7’, 76’), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 25 Οκτωβρίου! Το άλλο γκολ ο Μυστακίδης (90’), ισοφάρισε προσωρινά με Μανούσο (41’ πεν.) η Καλλονή.

Ύστερα από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 της Καλλονής στη Μυτιλήνη.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό του αγώνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο Ροντρίγκες έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Κλάους με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Μάλιστα ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ μαζί με τον Τούντορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 13’ έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Αντέτζο έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή προτού αυτή καταλήξει στα δίχτυα μετά από σουτ του Πέλκα.

Στον αντίποδα, η Καλλονή προσπαθούσε να απειλήσει με μακρινά σουτ, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, στο 39’ ο Γιάννης Σκόνδρας έχασε την ισορροπία του μέσα στην μεγάλη περιοχή κι ανέτρεψε τον Μπαργκάν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Δελφάκης να δώσει πέναλτι. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα και ήταν αυτοί που απειλούσαν για ένα δεύτερο γκολ. Στο 49’ το μακρινό σουτ του Τσαμπούρη έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Γλύκου ενώ στο 58’ ο Γλύκος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπαργκάν.

Ένα λεπτό μετά η Καλλονή έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 2-1! Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Καλτσάς έπιασε την κεφαλιά και ο Αθανασιάδης απομάκρυνε. Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Κεϊτά, ο οποίος έκανε το σουτ, με τον Τζιόλη να διώχνει πάνω στη γραμμή!

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το γκολ και στο 76’ κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αθανασιάδη. Ο Μακ μπήκε από τα αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή και γύρισε στον Κλάους, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Καλλονή προσπάθησε να απαντήσει, χωρίς αποτέλεσμα και στο 90’ ο Μυστακίδης «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, σκοράροντας με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ για το τελικό 3-1. Οι γηπεδούχοι, που τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα λόγω αποβολής του Κεϊτά (90+3’), έμειναν στην τελευταία θέση, ισοβαθμώντας με τον Πανθρακικό στους 7 βαθμούς. Στον αντίποδα, η ομάδα του Τούντορ έφτασε τους 19 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.