Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε με τριάρα από τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε με τριάρα από τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2016 17:35
Ο Ζέκα αποβλήθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος (!), όμως ο Παναθηναϊκός έφυγε με εμφατική νίκη (3-0) από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, επιστέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Βλαχοδήμος (25’) και Μπεργκ (82’, 90+1΄) οι σκόρερ, δύο ασίστ ο Κλωναρίδης.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο και έφυγε με σπουδαίο «τρίποντο» (3-0) από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έκανε ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα και αμέσως έκανε τη διαφορά για τους «πράσινος». Ο Έλληνας εξτρέμ ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του ΠΑΣ, απείλησε για πρώτη φορά στο 24’ με σουτ που έβγαλε ο Περιστερίδης και ένα λεπτό μετά κατάφερε να βρει δίχτυα. Μετά από βαθιά μπαλιά του Καλτσά και τραγικό διώξιμο του Στρούνα, ο Βλαχοδήμος πέρασε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και «έγραψε» το 1-0.

Το γκολ αφύπνισε τον ΠΑΣ, ο οποίος δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία στο 31’. Ο Ιλιτς μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έστρωσε προς τον Ακόστα, αλλά ο Λουντ παρενέβη σωτήρια με προβολή.

Στο 39’ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, καθώς ο διαιτητής Δελφάκης έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ζέκα μέσα σε τρία λεπτά και ο Πορτογάλος αποβλήθηκε για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος! Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, με τον Μπεργκ να πιάνει κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, όμως το σουτ του Ακόστα στο 49’ πέρασε άουτ και στο 55’ ο Στιλ πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση στην κεφαλιά του Μανιά.

Ο Στραματσιόνι έριξε στο ματς τους Λαγό και Κλωναρίδη, με τον τελευταίο να είχε μεγάλη ευκαιρία στο 62’ για το 2-0 , αστοχώντας σε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη. Πέντε λεπτά μετά, ο Δελφάκης δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού για χέρι του Φερφελή στην περιοχή και στο 74’ ο άσος των γηπεδούχων έχασε την ευκαιρία του αγώνα… Μετά από πάσα του Ιλιτς, ο Φερφελής βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε το 1-1 και στο 82’ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Μάρκους Μπεργκ. Μετά από σέντρα του Κλωναρίδη, ο Σουηδός σκόραρε με εντυπωσιακή κεφαλιά, «γράφοντας» το 2-0. Στις καθυστερήσεις, οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά και ο Μπεργκ πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες και διατηρήθηκε στο -4 από την 2η ΑΕΚ, υποχρεώνοντας τον ΠΑΣ σε τρίτη σερί νίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.