Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Χάνει την Ευρώπη η Μίλαν!

Σέριε Α: Χάνει την Ευρώπη η Μίλαν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2016 19:43
Η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Φροζινόνε στο «Σαν Σίρο» και είδε την Σασσουόλο (1-0 τη Βερόνα) να περνάει στην 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Κάρπι και την ήττα (2-1) από την υποβιβασμένη Βερόνα, η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Φροζινόνε στο Σαν Σίρο και υποχώρησε στην 7η θέση που την αφήνει εκτός Ευρώπης.

Μόλις στο 2’ ο Παγκανίνι άνοιξε το σκορ για την Φροζινόνε, «παγώνοντας» με το… καλημέρα το «Σαν Σίρο». Η Μίλαν δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 44’ ο Κραγκλ με εντυπωσιακή απευθείας φάουλ «έγραψε» το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Μπάρντι απέκρουσε το πέναλτι του Μπαλοτέλι, όμως δύο λεπτά μετά ο Μπάκα μείωσε σε 2-1 για τους «ροσονέρι». Ωστόσο, στο 54’ ο Ντιονίζι ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Φροζινόνε, «γράφοντας» το 3-1. Είκοσι λεπτά μετά, η Μίλαν μείωσε σε 3-2 με ψαλιδάκι του Αντονέλι και το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μενέζ, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Μίλαν έφτασε τους 54 βαθμούς και υποχώρησε στην 7η θέση, αφού η Σασσουόλο ανέβηκε στους 55 μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Βερόνα. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε, η Μίλαν καλείται να τερματίσει στην 6η θέση ή να κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στην Γιουβέντους εάν θέλει να παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.