Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Ήρθα σε μια τεράστια ομάδα» (video)

Μουρίνιο: «Ήρθα σε μια τεράστια ομάδα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2016 16:47
Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος ανέφερε πως ανέλαβε μια τεράστια ομάδα στο καταλληλότερο σημείο της καριέρας του και εμφανίστηκε ανυπόμονος να πιάσει δουλειά.

Σε εποχή Ζοζέ Μουρίνιο μπήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια και ανακοινώθηκε επίσημα από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας, δηλώνοντας ανυπόμονος να… σηκώσει μανίκια:

«Νιώθω εξαιρετικά. Είναι μια ευκαιρία που έρχεται στο καταλληλότερο σημείο της καριέρας μου γιατί πρέπει να είσαι πανέτοιμος για μια τόσο μεγάλη ομάδα. Πρόκειται για γιγάντιο σύλλογο και τέτοιοι σύλλογοι είναι για τους καλύτερους προπονητές. Είμαι έτοιμος! Είμαι χαρούμενος, υπερήφανος και είναι μεγάλη μου τιμή, όμως αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε δουλειά και ανυπομονώ να έρθει ο Ιούλιος για να τα πούμε στο γήπεδο... ».

Για τις φιλοδοξίες του, ανέφερε: «Προτιμώ να μη θυμάμαι τα τελευταία τρία χρόνια της ομάδας. Ήρθα για να νικήσω. Θέλω να νικάω και αυτό θέλω να καταλάβουν και να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές μου και οι οπαδοί μας».

Όσο για το μήνυμα του στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, δήλωσε: «Ξέρω πως οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ γνωρίζουν πολύ καλά πόσα μπορούν να δώσουν στην ομάδα και πόσα μπορώ να τους δώσω εγώ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος, ο οποίος θα κάνει επίσημο ντεμπούτο κόντρα στην Λέστερ για το Κομιούνιτι Σίλντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.