Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με ηχηρές απουσίες κόντρα στην Χάποελ

Με ηχηρές απουσίες κόντρα στην Χάποελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2016 16:22
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά (26/7, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Βίκτορ να αφήνει εκτός τους Πουλίδο, Κασάμι, Καμπιάσο και Ομάρ.

Με ηχηρές απουσίες θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός την Χάποελ Μπερ Σεβά στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βίκτορ άφησε εκτός του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Εκτός έμεινε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν πήρε μαζί του ούτε τον Εστέμπαν Καμπιάσο, θεωρώντας ότι είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ άφησε εκτός τον Παϊτίμ Κασάμι για λόγους τακτικής. Αντίθετα, ο Τσόρι Ντομίνγκες συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.