Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε αλλά ελπίζει ο ΠΑΣ

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε αλλά ελπίζει ο ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2016 23:46
Ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στην Άλκμααρ στην Ολλανδία και παρά την ήττα με 1-0 είναι ζωντανός για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε νωρίς (36’) πίσω στο σκορ κόντρα στην Άλκμααρ, πληρώνοντας μια αδράνεια στην άμυνα του, όμως το τελικό 1-0 στην Ολλανδία του αφήνει ελπίδες για τη ρεβάνς του Περιστερίου.

Οι Γιαννιώτες στάθηκαν αξιοπρεπέστατα απέναντι σε μια πιο ποιοτική και έμπειρη ευρωπαϊκή ομάδα, που έχει πλέον το πρώτο λόγο για την πρόκριση. Παρόλα αυτά, το σκορ δεν είναι απαγορευτικό και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν στη ρεβάνς

Η Άλκμααρ επιχείρησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, απειλώντας μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Γιόχανμπανκς να στέλνει τη μπάλα άουτ με σουτ εντός περιοχής. Οι Ολλανδοί πίεζαν ασφυχτικά για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο ΠΑΣ στέκονταν εξαιρετικά, κλείνοντας άριστα όλους τους χώρους. Μάλιστα, στο 24’ ο Ακόστα μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Ναδάλες, ο οποίος άργησε και σπατάλησε μια καλή ευκαιρία για τους Γιαννιώτες.

Η ομάδα του Πετράκη είχε πάει το παιχνίδι εκεί που το ήθελε, όμως στο 36’ πλήρωσε τη μοναδική αδράνεια στην άμυνα της. Μετά από κόρνερ των Ολλανδών, ο Γιάκος έχασε τον Λούκασεν με αυτός με κεφαλιά - ψαράκι «έγραψε» το 1-0. Το γκολ επηρέασε τον ΠΑΣ και στο 39’ χρειάστηκε την απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του Φαν Όφερεμ για να κρατήσει το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Πετράκης πέρασε στο ματς τους Μαμπουλού και Κούτρη αντί των Φερφελή και Κοζορώνη, ενώ λίγο αργότερα πέρασε και ο Δώνης αντί του Γιάκου. Οι Γιαννιώτες πήγαν το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, δεν απειλήθηκαν από την Άλκμααρ και μάλιστα έψαξαν σε 1-2 περιπτώσεις το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δεν ήρθε και πλέον ο ΠΑΣ αναζητά την ανατροπή στη ρεβάνς του Περιστερίου προκειμένου να πάρει ακόμα μια πρόκριση, αυτή τη φορά για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.