Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάζαρος: «Ήρθα στην ΑΕΚ για πρωταθλητισμό»

Λάζαρος: «Ήρθα στην ΑΕΚ για πρωταθλητισμό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2016 00:49
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής Έλληνας άσος υπέγραψε για 2+1 χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι ήρθε για πρωταθλητισμό.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας εξτρέμ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η απόκτηση του.

Την ίδια ώρα, η περίπτωση του Τζολέον Λέσκοτ δυσκολεύει, μετά την παρέμβαση της Πεσκάρα, που επιθυμεί την απόκτηση του. Παρόλα αυτά, στην «Ένωση» αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου:


Λάζαρος: «Ήρθα στην ΑΕΚ για πρωταθλητισμό»
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ελληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1986 στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2004 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια και από τον Ιανουάριο του 2013 συνέχισε την καριέρα του στην Ιταλία με τα χρώματα της Μπολόνια. Από το 2014 αποτέλεσε ποδοσφαιριστή της Ελλάς Βερόνα, ενώ πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Σαμπντόρια.

Εχει αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές ομάδες (Nέων και Ελπίδων) και υπό τις οδηγίες του Ότο Ρεχάγκελ στις 5 Φεβρουαρίου 2008 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής ανδρών στον φιλικό αγώνα στη Λευκωσία εναντίον της Τσεχίας.

Εκτοτε έχει αγωνιστεί 28 φορές (ένα γκολ) με την Εθνική μας ομάδα της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα φοράει για τα επόμενα 2+1 χρόνια τη φανέλα της ΑΕΚ με το νούμερο 7».

«Ήρθα για πρωταθλητισμό»


Λίγη ώρα αφότου υπέγραψε το συμβόλαιό, ο Έλληνας εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με τεράστιες φιλοδοξίες και θέλω κι εγώ να βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που ανήκει.
Το ταλέντο του Έλληνα δεν το βρίσκεις εύκολα. Πρέπει να το συνδυάσουμε με τη δουλειά και να τα παντρέψουμε αυτά τα στοιχεία με τον ρυθμό. Η θητεία μου στην Ιταλία με έχει βοηθήσει αρκετά στο παιχνίδι, στο πώς να προσέχω το σώμα μου και στο τι θέλω και πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο
».

Όταν ερωτήθηκε, δε, αν στόχος του είναι να κάνει πρωταθλητισμό με την ΑΕΚ, δεν το σκέφτηκε καθόλου και απάντησε χαρακτηριστικά: «Πρωταθλητισμός; Γι’ αυτό ήρθα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.