Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Θρίαμβος για Νάπολι κόντρα στη Μίλαν

Σέριε Α: Θρίαμβος για Νάπολι κόντρα στη Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2016 01:41
Με πρωταγωνιστές τους Μίλικ (δύο γκολ) και Καγιεχόν (γκολ και ασίστ) η Νάπολι κέρδισε με 4-2 την Μίλαν στο «Σαν Πάολο» και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Σ’ ένα παιχνίδι με έξι γκολ και δύο αποβολές, η Νάπολι επικράτησε με 4-2 της Μίλαν στο «Σαν Πάολο» και έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι «παρτενοπέι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τον νεοαποκτηθέντα Μίλικ. Ο Πολωνός φορ άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με κοντινό πλασέ και ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 33’, σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καγιεχόν.

Ενδιάμεσα είχαν ακολουθήσει δύο σπουδαίες αποκρούσεις του Ντοναρούμα, με τον νεαρό γκολκίπερ να κρατά «όρθια» την ομάδα του. Ωστόσο, οι «ροσονέρι» ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσα. Στο 51’ ο Νιάνγκ μείωσε σε 2-1 με ωραίο διαγώνιο σουτ και τρία λεπτά μετά ο Σούσο ισοφάρισε σε 2-2 με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Η Νάπολι όμως δεν πτοήθηκε και στο 74’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Καγιεχόν. Ο Ισπανός πήρε το ριμπάουντ μετά τη απόκρουση του Ντοναρούμα σε σουτ του Μέρτενς και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 3-2. Στο επόμενο λεπτό ήρθε και η αποβολή του Κούτσκα με δύο σερί κίτρινες για να δώσει τη… χαριστική βολή στην Μίλαν.

Στο 87’ το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Νιάνγκ, βλέποντας δεύτερη κίτρινη για σπρώξιμο στον Ρέινα. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ρομανιόλι στις καθυστερήσεις με τρομερό αυτογκόλ. Μάλιστα ο ίδιος προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα με το χέρι πριν αυτή περάσει τη γραμμή, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.