Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Βιάνα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Βιάνα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2016 23:55
Τέταρτη μεταγραφή σε μια ημέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Μπρούνο Βιάνα από την Κρουζέιρο.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Μπρούνο Βιάνα στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έφτασε απόψε στην Ελλάδα και εν συνεχεία η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του από την Κρουζέιρο.

Ο 21χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάουλο Μπέντο, αφού οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν μαζί στην Κρουζέιρο. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Βραζιλία, ο Ολυμπιακό προσέφερε το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ενώ η βραζιλιάνικη ομάδα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:


"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Βιάνα.

Ο Μπρούνο Βιάνα Βιλέμεν Ντα Σίλβα (1.87μ.) γεννήθηκε στις 5/2/1995 στη Βραζιλία. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε για το ταλέντο του.

Είναι ένας αμυντικός που ξέρει να «διαβάζει» το παιχνίδι και να επεμβαίνει έγκαιρα και έγκυρα για να απομακρύνει τους κινδύνους για την άμυνα. Είναι αρκετά δυναμικός και παρά το ύψος του χαρακτηρίζεται αρκετά γρήγορος.

Άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Cruzeiro το 2010 όταν και εντάχθηκε εκεί. Τους τελευταίους μήνες του δόθηκε η ευκαιρία ν' αγωνιστεί και στη μεγάλη ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου για ν' αποδείξει τι μπορεί να κάνει.

Σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ.: 13 στο Brasileirao, 4 Copa do Brasil, 2 στο Mineiro και 1 στην Primeria Liga) και συνολικά 1.751 λεπτά συμμετοχής, κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον κάνει δικό του".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.