Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πύρρειος νίκη για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πύρρειος νίκη για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2016 21:15
Η Ατλέτικο με γκολ του Γκριεζμάν (70') κέρδισε με 1-0 την Οσασούνα στο «Βιθέντε Καλντερόν», έχασε όμως με τραυματισμούς τους Αουγκούστο Φερνάντες και Χοσέ Χιμένες.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Ατλέτικο με 1-0 επί της Οσασούνα. Οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν με σοβαρό τραυματισμό τον Αουγκούστο Φερνάντες, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών θα μείνει εκτός για έξι μήνες. Από την άλλη, ο Χοσέ Χιμένες αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα και θα χάσει το προσεχές παιχνίδι με την Μπάγερν.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε δύο σημαντικές στιγμές με Γκριεζμάν και Γκαιτάν για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Φαΐρ.

Στην επανάληψη, η Ατλέτικο ανέβασε την απόδοση της, είχε δοκάρι στο 53’ με τον Καράσκο και στο 70’ πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Γκριεζμάν. Για τον Γάλλο ήταν το 5ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, πιάνοντας τον Λουίς Σουάρες στην κορυφή των σκόρερ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «ροχιμπλάνκος» μείωσαν στο -2 τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.