Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέταξε την ευκαιρία η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέταξε την ευκαιρία η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2016 21:31
Την ευκαιρία να περάσει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας πέταξε η ΑΕΚ, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών των αντιπάλων της.

Μετά τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το «3 στα 3», μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Η απουσία του τραυματία Μάνταλου ήταν εμφανής για την «Ένωση», η οποία δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Ηρακλή, όντας αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Η επιλογή του Κετσπάγια να βάλει τον Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης δεν βοήθησε σε κανένα σημείο τους γηπεδούχους, που «πέταξαν» όλο το πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ανούσια κατοχή, αφού με εξαίρεση μια κεφαλιά του Πατίτο στο 10’ δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τον Ηρακλή. Από την πλευρά του, ο «Γηραιός» αδυνατούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα, με όλες τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να σταματούσαν στους Γιόχανσον και Τσιγκρίνσκι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κετσπάγια πέρασε στο ματς τους Χριστοδουλόπουλο, και Πλατέλλα στη θέση των Βάργκας (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Πέκχαρτ. Παρά τις προσπάθειες του Λάζαρου, που έπαιξε σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα.

Το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο, με την ΑΕΚ να έψαχνε τον τρόπο για να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ηρακλή. Στο 59’ το σουτ του Πατίτο πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Ντίντακ στο 67’, μετά από ωραία ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου. Στο 72’ πέρασε στο ματς και ο Αραβίδης αντί του Σιμόες, όμως η πίεση της «Ένωσης» δεν απέδωσε καρπούς. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ΑΕΚ πέταξε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Σιμόες (72’ Αραβίδης), Γιόχανσον, Βάργκας (46’ Πλατέλλας), Μπακασέτας, Πατίτο, Πέκχαρτ (46’ Χριστοδουλόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Λάμπρου (60’ Ζιαμπάρης), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (54’ Πασάς), Περόνε (83’ Λουκίνας)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.