Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκάνδαλο με τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας!

Σκάνδαλο με τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2016 03:54
«Βόμβα» στην Εθνική Αγγλίας! Αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Telegraph» παρουσιάζει βίντεο που δείχνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τριών λιονταριών», Σαμ Αλαρντάις να διαπραγματεύεται συμφωνία με ρεπόρτερ παρουσιασμένοι ως επιχειρηματίες, προκειμένου να τους δώσει οδηγίες για το πώς να παραβλέψουν τους κανόνες της Ομοσπονδίας και να βγάλουν κέρδη από ποσοστά σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο ο Σαμ Αλαρντάις να αποχωρήσει από την Εθνική Αγγλίας, μετά από μόλις ένα παιχνίδι στον πάγκο των «τριών λιονταριών», ύστερα από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Telegraph.

Συγκεκριμένα, δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας παρουσιάστηκαν στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας ως μεσάζοντες μίας υποτιθέμενης εταιρίας από την Άπω Ανατολή που ενδιαφέρεται να επεκταθεί στην Αγγλική ποδοσφαιρική αγορά. Ο «Big Sam» χωρίς να γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται, εμφανίστηκε πρόθυμος να τους παρέχει -έναντι 400 χιλ. λιρών- συμβουλευτικές οδηγίες για το πώς να παρακάμψουν τους κανόνες της Αγγλικής Ομοσπονδίας σχετικά με την απαγόρευση ιδιοκτησίας τρίτων στα οικονομικά δικαιώματα ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα στη διαχείριση ποσοστών από τα δικαιώματα των παικτών.

Το ραντεβού έγινε στο ξενοδοχείο του Λονδίνου τον Αύγουστο, με τον Αλαρντάις να είχε ήδη ανακοινωθεί ως ο νέος τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας. Παράλληλα, η κρυφή κάμερα «έπιασε» τον Άγγλο τεχνικό να χαρακτηρίζει ηλίθια την απόφαση της Ομοσπονδίας να ξοδέψει 870 εκατ. λίρες για το νέο «Γουέμπλεϊ», ενώ κατηγόρησε τους ανθρώπους της FA ότι ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματα.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό, αφού ο 61χρονος πιάστηκε να μιλά με απαξιωτικά λόγια για τον προκάτοχο του, Ρόι Χότζον όσον αφορά την επικοινωνία του με τα ΜΜΕ, λέγοντας συγκεκριμένα «τους έστελνε όλους για ύπνο, δεν είχε την προσωπικότητα». Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι χαρακτήρισε «άτακτο αγόρι» τον πρίγκιπα Χάρι.

Μετά τις αποκαλύψεις, η FA ζήτησε πλήρες λεπτομέρειες από την Telegraph, ενώ σύντομα αναμένεται να κληθεί σε απολογία και ο ίδιος ο Αλαρντάις, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει σχόλιο στα αγγλικά Μέσα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.