Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά για Ντόρτμουντ και Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά για Ντόρτμουντ και Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2016 23:41
Με γκολ του Σούρλε στο 87’ η Ντόρτμουντ ισοφάρισε σε 2-2 την Ρεάλ στο Βεστφάλεν και έτσι οι δύο ομάδες παρέμειναν στην κορυφή του 6ου ομίλου με 4 βαθμούς. Προηγήθηκαν δύο φορές με Ρονάλντο (17’) και Βαράν (68’) οι Μαδριλένοι, το 1-1 ο Ομπαμεγιάνγκ (43’). Πρώτη νίκη η Σπόρτινγκ, 2-0 την Λέγκια.

Δεν είχε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της πρώτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Ντόρτμουντ και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Βεστφάλεν και αμφότερες παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 17ο λεπτό μετά από όμορφη συνεργασία Χάμες-Μπέιλ-Ρονάλντο. Ο πρώτος έδωσε στον Μπέιλ, αυτός γύρισε με τακουνάκι στον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, ο «CR7» έδωσε το χέρι στον Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τα όσα προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο παιχνίδι με την Λας Πάλμας.

Όλα έδειχναν ότι η Ρεάλ θα πήγαινε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, ωστόσο στο 43’ η Ντόρτμουντ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Κέιλορ Νάβας απόκρουσε ασταθώς την εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο, η μπάλα κόντραρε στον Βαράν και ο Ομπαμεγιάνγκ πρόλαβε να την ακουμπήσει, στέλνοντας τη στα δίχτυα.

Η «βασίλισσα» πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 68’ με τον Βαράν να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει με κοντινό πλασέ, έπειτα από σέντρα του Ρονάλντο και πλασέ του Μπενζεμά που χτύπησε στο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά νωρίτερα (64’), ο Πορτογάλος γλίτωσε την αποβολή για μια κλωτσιά που έριξε στον Σμέλτσερ ενώ ήταν πεσμένος στο χορτάρι.

Η Ντόρμουντ προσπάθησε να φέρει ξανά το ματς στα ίσια, είχε δύο καλές στιγμές με Γκερέιρο και Μορ και τελικά στο 87’ ο Άντρε Σούρλε «έγραψε» το 2-2 με τρομερό σουτ με αποτέλεσμα να γίνει ο 1ος Γερμανός που σκοράρει στην διοργάνωση με 4 διαφορετικές ομάδες (Λεβερκούζεν, Βόλφσμπουργκ, Τσέλσι).

Στις καθυστερήσεις η Ρεάλ «άγγιξε» το 3-2 με ένα επικίνδυνο γέμισμα από τα αριστερά, ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σπόρτινγκ κέρδισε με 2-0 την Λέγκια στη Λισαβόνα, «καθαρίζοντας» από το ημίχρονο την υπόθεση νίκη χάρη στα γκολ των Ρουίζ (28’) και Ντοστ (37’).

Η βαθμολογία:


1. Ρεάλ 4
2. Ντόρτμουντ 4
3. Σπόρτινγκ 3
4. Λέγκια Βαρσοβίας 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.