Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες κορυφής για Γιουβέντους και Σεβίλλη

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες κορυφής για Γιουβέντους και Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2016 00:13
Η Γιουβέντους διέλυσε με 4-0 την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Σεβίλλη, η οποία κέρδισε με 1-0 την Λιόν στην Ανδαλουσία.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Γιουβέντους το παιχνίδι με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η «Γηραιά Κυρία» διέλυσε με 4-0 τους Κροάτες και πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Πρωταγωνιστής για τη «Γηραιά Κυρία» ήταν ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος «έγραψε» το 1-0 στο 24’, εκμεταλλευόμενος το λάθος της κροατικής άμυνας, ενώ εφτά λεπτά μετά έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ιγκουαΐν για το 2-0. Στο 57’ το σουτ-βολίδα του Ντιμπάλα κατέληξε στα δίχτυα και στο 86’ ο Άλβες έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας με απευθείας φάουλ (η μπάλα κόντραρε στον Σίλντενφελντ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα).

Πρώτη νίκη και για την Σεβίλλη, η οποία κέρδισε με 1-0 την Λιόν στο «Σάντσες Πιθχουάν» και ισοβαθμεί με την Γιουβέντους στην κορυφή του ομίλου.

Η Λιόν στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) πλήρωσε την κακή έξοδο του Λόπες, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπεν Γιεντέρ να σκοράρει σε κενή εστία.

Στο 68' οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη, όμως ο Βιέτο αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Νασρί για μαρκάρισμα του Γκασπάρ. Η Λιόν έμεινε ζωντανή και στο 76' άγγιξε την ισοφάριση, έχοντας οριζόντιο δοκάρι με ωραίο σουτ του Τολισό. Παρά την πίεση των Γάλλων, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι Ανδαλουσιανοί ανέβηκαν στην κορυφή του γκρουπ, ισοβαθμώντας στους 4 βαθμούς με την Γιουβέντους.

Η βαθμολογία:


1. Γιουβέντους 4 (4-0)
2. Σεβίλλη 4 (1-0)
3. Λιόν 3 (3-1)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (0-7)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.