Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τεσσάρα η Γιουβέντους, σε απόσταση «αναπνοής» η Ρόμα

Σέριε Α: Τεσσάρα η Γιουβέντους, σε απόσταση «αναπνοής» η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2016 01:14
Η Γιουβέντους επέστρεψε με… στυλ στα νικηφόρα αποτελέσματα, διαλύοντας με 4-1 την Σαμπντόρια, ενώ η Ρόμα παρέμεινε σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή, περνώντας με 3-1 από την έδρα της Σασουόλο. Νίκες για Ίντερ, Νάπολι, Λάτσιο, γκέλα η Φιορεντίνα.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από τη Μίλαν (1-0), η Γιουβέντους διέλυσε με 4-1 την Σαμπντόρια στο Τορίνο, επιστρέφοντας με εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η «Γηραιά Κυρία» πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών χάρη στα γκολ των Μάντζουκιτς (4’) και Κιελίνι (9’). Από λάθος του τελευταίου η Σαμπντόρια επέστρεψε στο ματς με τον Πραέ (57’), ωστόσο οι πρωταθλητές «καθάρισαν» τη νίκη με γκολ Πιάνιτς (65’) και το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κιελίνι (87’).

Με ανατροπή η Ρόμα, στο 88’ η Ίντερ


Σέριε Α: Τεσσάρα η Γιουβέντους, σε απόσταση «αναπνοής» η Ρόμα
Η Ρόμα βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Σασσουόλο, ωστόσο με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, έφερε… τούμπα το ματς (3-1) και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή.

Οι «νεροβέρντι» προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Καναβάρο, ενώ το ημίχρονο βρήκε την Ρόμα να είχε δύο δοκάρια για να φέρει το σκορ στα ίσια. Το 1-1 έγινε στο 57’ με σουτ του Τζέκο και στο 76’ ο Βόσνιος ολοκλήρωσε την ανατροπή με εκτέλεση πέναλτι. Δύο λεπτά μετά ο Ναϊνγκολάν διαμόρφωσε το τελικό 3-1, όμως στο 85’ ο Φλορέντσι αποχώρησε με διάστρεμμα στο αριστερό του γόνατο.

Από την άλλη, η Ίντερ «φλέρταρε» με 5η σερί απώλεια στο πρωτάθλημα, ωστόσο με γκολ του Ικάρντι στο 88’ κατάφερε να νικήσει με 2-1 την Τορίνο στο «Μεάτσα». Ο Αργεντινός είχε πετύχει και το πρώτο γκολ στο 35’, ενώ η «γκρανάτα» είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπελότι (63’).

Ξανά 3η η Νάπολι, καταιγιστική Λάτσιο, γκέλαρε η Φιορεντίνα


Σέριε Α: Τεσσάρα η Γιουβέντους, σε απόσταση «αναπνοής» η Ρόμα
Η Νάπολι κέρδισε με 2-0 την Έμπολι στο «Σαν Πάολο» και προσπέρασε την Μίλαν στην 3η θέση, λίγες ημέρες μέρες πριν το ντέρμπι με την Γιουβέντους στο Τορίνο.

Ο Μέρτενς είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο στο 51’ κατάφερε να βρει δίχτυα με κοντινό πλασέ. Το τελικό 2-0 πέτυχε στο 81’ ο Κίρικες, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χάμσικ.

Από την άλλη, η Λάτσιο διέλυσε με 4-1 την Κάλιαρι στο «Ολίμπικο» και βρίσκεται στο -2 από την τριάδα. Το σκορ άνοιξε ο Κεϊτά μόλις στο 6’, ενώ ο Ιμόμπιλε με δύο γκολ (23’ πεν., 28’) «καθάρισε» από το ημίχρονο την υπόθεση νίκη. Ο Λούλιτς «έγραψε» το 4-0 στο 79’, ενώ στο 87’ ο Γουάλας υπέπεσε σε αυτογκόλ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Στην 14η θέση υποχώρησε η Φιορεντίνα, η οποία έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Κροτόνε στην έδρα της, γλιτώνοντας το βαθμό με γκολ του Αστόρι στο 85’. Να σημειωθεί πως η δυνατή βροχή στην Φλωρεντία διέκοψε για μισή περίπου ώρα τον αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.