Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα με Αρντά η Μπαρτσελόνα, αήττητη με Σίτι η Σελτικ

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα με Αρντά η Μπαρτσελόνα, αήττητη με Σίτι η Σελτικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2016 00:05
Η Μπαρτσελόνα με χατ-τρικ του Αρντά Τουράν πήρε άνετη νίκη με 4-0 επί της Γκλάντμπαχ, ενώ η Σέλτικ κράτησε στο 1-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και κατάφερε να μην χάσει στον όμιλο από τους «πολίτες».

Ο τρίτος όμιλος ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, καθώς Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι είχαν «τσεκάρει» ήδη το πρώτο και το δεύτερο εισιτήριο για τους «16», ενώ η Γκλάντμπαχ είχε περάσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό δεν πτόησε την Μπαρτσελόνα να πάρει εμφατική νίκη με 4-0 επί της Γκλάντμπαχ στο «Κάμπ Νου». Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Αρντά Τουράν, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μέσι για το 1-0 στο 16’ και στην επανάληψη πέτυχε χατ-τρικ σε 17 λεπτά (50’, 53’, 67’) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Σέλτικ στο «Έτιχαντ», με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να βάζει αρκετά προβλήματα στους «πολίτες», που όμως παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές. Ο Ρόμπερτς στο 4΄ άνοιξε το σκορ για τους Σκωτσέζους, με τον Ιχεανάτσο να απαντάει άμεσα (8’) για τους γηπεδούχους. Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, με το 1-1 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Η τελική βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 15
2. Μάντσεστερ Σίτι 9
---------------------------------
3. Γκλάντμπαχ 5
---------------------------------
4. Σέλτικ 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.