Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη γοήτρου για Μπάγερν, στο Γιουρόπα η Ροστόφ

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη γοήτρου για Μπάγερν, στο Γιουρόπα η Ροστόφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2016 00:39
Με απευθείας φάουλ του Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στο Μόναχο και δεν επέτρεψε στους Μαδριλένους να κάνουν το «6 στα 6». Στο 0-0 έμειναν Αϊντχόφεν και Ροστόφ στην Ολλανδία κι έτσι οι Ρώσοι προκρίθηκαν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στο Μόναχο και πήρε νίκη γοήτρου, αφού οι Μαδριλένοι είχαν εξασφαλίσει από την 5η αγωνιστική την πρωτιά του γκρουπ. Ωστόσο, οι Βαυαροί στέρησαν το ρεκόρ στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία δεν κατάφερε να γίνει μόλις η έκτη ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που τερματίζει τον όμιλο με 6 νίκες.

Οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τη τελική διαφορά έκανε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεβαντόφσκι στο 28ο λεπτό. Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο σερί γκολ-φάουλ του Πολωνού φορ μετά από αυτό που έβαλε στο εκτός έδρας 3-1 επί της Μάιντς την περασμένη αγωνιστική.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ροστόφ κράτησε στο 0-0 την Αιντχόβεν στην Ολλανδία και εξασφάλισε την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ολλανδοί εμφανίστηκαν στο ματς στο τελευταίο τέταρτο, έχοντας τρεις σημαντικές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο, ο γκολκίπερ των Ρώσων, Τζανάεφ κράτησε το μηδέν και επέτρεψε στην Ροστόφ να παραμείνει στην Ευρώπη μέσω του Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία:


1. Ατλέτικο 15
2. Μπάγερν 12
3. Ροστόφ 5
4. Αιντχόβεν 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.