Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένσταση του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Ένσταση του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2016 17:15
O ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, εξαιτίας των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων μετά το 0-1.

Εκτός αγωνιστικού χώρου θα κριθεί οριστικά η τύχη του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο.

Ο «Γηραιός» είχε κερδίσει με 2-1 τους Γιαννιώτες και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, εξαιτίας των επεισοδίων από τους οπαδούς των γηπεδούχων, που προκάλεσαν την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα μετά το 0-1.

Η ένσταση θα εξεταστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12) και μένει να φανεί αν θα υπάρξει αλλαγή δεδομένων.

Την συγκεκριμένη κίνηση του ΠΑΣ την έκανε γνωστή η Σούπερ Λίγκα με ανακοίνωσή της

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου".

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένστασή σας κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου."

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.