Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα με ρεκόρ για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα με ρεκόρ για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2017 16:32
Η Ρεάλ διέλυσε με 5-0 την Γρανάδα στο «Μπερναμπέου», ξέφυγε με +6 από την Μπαρτσελόνα και ισοφάρισε το ρεκόρ των Καταλανών με 39 σερί αγώνες χωρίς ήττα σ’ όλες τις διοργανώσεις. Λάμψη αστέρων στην παρουσίαση της «Χρυσής Μπάλας» από τον Ρονάλντο.

Σε μεσημεριανό περίπατο μετέτρεψε η Ρεάλ το παιχνίδι με την Γρανάδα στο «Μπερναμπέου». Η «βασίλισσα» πήρε άνετη νίκη με 5-0, πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε γκολ στα πρώτα 31 λεπτά. Με τη νίκη, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έφτασε τους 40 βαθμούς και ξέφυγε με +6 από την Μπαρτσελόνα ενώ με 39 σερί ματς χωρίς ήττα, ισοφάρισε το απόλυτο ρεκόρ στην Ισπανία, το οποίο άνηκε μέχρι σήμερα μόνο στην Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος, παίρνοντας το προβάδισμα από το 12ο λεπτό με εύστοχο πλασέ του Ίσκο. Το 2-0 ήρθε στο 21’ με τον Μπενζεμά, ωστόσο ο Γάλλος ήταν σε θέση οφσάιντ όταν ξεκίνησε η φάση. Έξι λεπτά αργότερα ο Μαρσέλο «σέρβιρε» το 3-0 στον Ρονάλντο, ενώ στο 31’ ο Μόντριτς έδωσε πάρε-βάλε στον Ίσκο και ο Ισπανός με δεύτερο προσωπικό γκολ εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στην επανάληψη, με τον Καζεμίρο να βρίσκει δίχτυα στο 58’, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσίασε την 4η «Χρυσή Μπάλα» στο «Μπερναμπέου», με την απονομή να κάνει ο θρύλος της Ρεάλ, Πάκο Χέντο. Δίπλα του ήταν άλλοι τέσσερις σπουδαίοι παλαίμαχοι άσοι της «βασίλισσας», Ζιντάν, Φίγκο, Όουεν, και Κοπά οι οποίοι στο παρελθόν είχαν κατακτήσει επίσης το εν λόγω βραβείο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.