Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ανατροπή με «Λέβα» η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Ανατροπή με «Λέβα» η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2017 00:08
Με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι (το δεύτερο στο 90+1’) η Μπάγερν κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Φράιμπουργκ εκτός έδρας και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για το 2017.

Έστω και δύσκολα, η Μπάγερν επικράτησε με 2-1 της Φράιμπουργκ και ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα μετά τη χειμερινή διακοπή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από λάθος του Χούμελς, ο Χάμπερερ βρέθηκε σε θέση βολής και με εξαιρετικό τελείωμα «έγραψε» το 1-0. Η Μπάγερν έδειξε επηρεασμένη από τη διακοπή, ωστόσο στο 35’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια με υπέροχο τελείωμα στην κίνηση από τον Λεβαντόφσκι.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι «άγγιξε» την ανατροπή στο 55’ όμως ο γκολκίπερ της Φράιμπουργκ, Σβόλοφ έδιωξε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Ρόμπεν, κρατώντας το 1-1. Οι Βαυαροί δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις και στο 84’ γλίτωσαν το 2-1, με το μακρινό σουτ του Φίλιπ να περνά δίπλα από το δοκάρι του Νόιερ. Τελικά τη λύση για την Μπάγερν έδωσε ξανά ο Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις με τρομερό… σεντερφορίσιο γκολ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.