Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έχει «σφυγμό» ο Ηρακλής

Σούπερ Λιγκ: Έχει «σφυγμό» ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2017 20:45
«Ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής έμεινε ο Ηρακλής, ο οποίος πέρασε με 2-0 από τη Βέροια σ’ ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου». Γροντής (81’) και Λεοζίνιο (90+2’) τα γκολ του «Γηραιού».

Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για την παραμονή πήρε ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» κέρδισε με 2-0 τη Βέροια στην Ημαθία και εφόσον βρεθεί λύση με τον Πουρτουλίδη, τότε θα φτάσει στους 12 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με την Βέροια να απειλεί πρώτη στο 7ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Καπετάνου. Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 16’, με τον Καντιμοίρη να διώχνει σε κόρνερ το γύρισμα του Μοντέιρο. Δύο λεπτά μετά ο Ασίγκμπα απομάκρυνε σωτήρια προ του Μοντέιρο ενώ στο 21’ η κεφαλιά του Στόιτσεφ πέρασε άουτ.

Ο Ηρακλής απείλησε ξανά στο 31’ με σουτ του Ιντζόγλου που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 36’ ο Καντιμοίρης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Δώνη, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και στο δεύτερο μέρος, με την Βέροια να απειλεί ξανά πρώτη στο 48’ με άστοχη κεφαλιά του Σαρπόνγκ. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Ηρακλή να απειλήσει, με τον Καλί να διώχνει σωτήρια πριν ο Λουκίνας σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53’ ο Χουάντερσον έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κάλβο έξω από την περιοχή, ενώ στο 65’ ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με τον Καντιμοίρη να διώχνει με το πόδι το πλασέ του Λεοζίνιο από τη μικρή περιοχή. Στο 73’ ο «Γηραιός» σπατάλησε ακόμα μια τεράστια στιγμή για το 1-0, με τον Κούρο να αστοχεί από τα δύο μέτρα. Δύο λεπτά η Βέροια έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρει αυτή το προβάδισμα, με τον Στόιτσεφ να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια παρότι αφύλαχτος από το ύψος του πέναλτι.

Τελικά αυτός που κατάφερε να προηγηθεί ήταν ο Ηρακλής. Στο 81’ ο Πασάς έστρωσε στον Γροντή και αυτός με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά μετά ο Λεοζίνιο αστόχησε σε τετ-α-τετ όμως στο 90’ ο Βραζιλιάνος κέρδισε πέναλτι από τον Μπαλάφα και ο ίδιος το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.