Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΑΕΚ και Πλατανιά

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΑΕΚ και Πλατανιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2017 19:17
Πλατανιάς και ΑΕΚ έμειναν ισόπαλοι 0-0 στα Περιβόλια και η πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Μετά από δύο σερί εξάρες, η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, σκορ που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του δεύτερου αγώνα στο ΟΑΚΑ. Τα πολλά φάουλ (27-16) δεν επέτρεψαν στο παιχνίδι να αποκτήσει φρενήρη ρυθμό, αν και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να ανοίξουν το σκορ.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα ανήκε στην ΑΕΚ και ήρθε στο 6ο λεπτό. Μετά από λάθος του Μπανανά, ο Μάνταλος τροφοδότησε τον Σιμόες, το σουτ του Πορτογάλου χαφ κόντραρε στα σώματα και εν συνεχεία το βολέ του Γκάλο έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η απάντηση του Πλατανιά ήρθε τρία λεπτά μετά, με τον Γιόχανσον να κόβει σωτήρια το σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή. Αυτές ήταν οι μοναδικές αξιοσημείωτες φάσεις του πρώτου μέρους, με την ΑΕΚ να είχε φλύαρη υπεροχή, αδυνατώντας να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Πλατανιά.

Η «Ένωση» είχε την πρώτη σημαντική φάση και στο δεύτερο μέρος, με τον Κοκκαλά να διώχνει με τα πόδια το σουτ του Μάνταλου στο 49’. Πέντε λεπτά μετά ο Πλατανιάς «άγγιξε» το 1-0, καθώς μετά από σέντρα του Μανούσου, ο Γιορέντε σούταρε στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής, αναγκάζοντας τον Ανέστη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και στο 71’ απείλησαν με ωραία ενέργεια και σουτ του Αραούχο, όμως ο Κοκκαλάς απομάκρυνε ξανά με τα πόδια. Δύο λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Ανέστη να αντιδράσει, διώχνοντας με το σώμα το κοντινό βολέ του Γιακουμάκη. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους όμως η μοναδική φάση σημειώθηκε στο 87’, με τον Αποστολόπουλο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.