Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Καθάρισε» με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Σέριε Α: «Καθάρισε» με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2017 00:26
Με δύο γκολ του Ιγκουαΐν η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Κάλιαρι στη Σαρδηνία, έφτασε τις 9 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (με 19-3 τέρματα) και παρέμεινε με +7 στην κορυφή.

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» πέρασε με 2-0 από την έδρα της Κάλιαρι και ξέφυγε ξανά με +7 από την 2η Ρόμα αλλά και στο +9 από την 3η Νάπολι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με κοντινό σουτ, έπειτα από εκπληκτική πάσα του Μαρκίζιο, που «τρύπησε» την άμυνα της Κάλιαρι. Το 2-0 ήρθε στο 47’ όταν μετά από αντεπίθεση, ο Κουαδράδο έδωσε στον Ντιμπάλα, αυτός πέρασε εξαιρετικά για τον Ιγκουαΐν και ο Αργεντινός με άψογο τελείωμα «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Η Κάλιαρι έμεινε με δέκα παίκτες στο 67’ λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Μπαρέλα όμως στο 72’ είδε τον Μπουφόν να της αρνείται το γκολ, με τον Ιταλό γκολκίπερ να αποκρούει εντυπωσιακά το φαλτσαριστό σουτ του Πιζακάνε. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, αφού στο 90’ η προσπάθεια του Μάντζουκιτς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στην επαναφορά, ο Ράφαελ έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Ντιμπάλα, που ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.