Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Στο +10 η Μπάγερν, ήττες για Λειψία-Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Στο +10 η Μπάγερν, ήττες για Λειψία-Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2017 19:25
Με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την Άιντραχτ και ξέφυγε με +10 στην κορυφή μετά την ήττα της Λειψίας από την Βόλφσμπουργκ (1-0). Ήττα και για Ντόρτμουντ, 2-1 από τη Χέρτα στο Βερολίνο.

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μπάγερν μετά την εντός έδρας νίκη της με 3-0 απέναντι στην Άιντραχτ.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν αρκετά δύσκολα στους Βαυαρούς στο πρώτο μέρος, σπαταλώντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο 19’ ο Χργκότα έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Νόιερ αλλά ο Χούμελς ήρθε από πίσω και έκοψε σωτήρια τον άσο της Φρανκφούρτης.

Μπλουμ (28’) και Ρέμπιτς (31’) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον γκολκίπερ της Μπάγερν και στο 38’ ο Μίλερ έδωσε πάρε-βάλε στον Λεβαντόφσκι για το 1-0 της Μπάγερν. Τα πάντα τελείωσαν τρία λεπτά μετά, με τον Ντάγκλας Κόστα να «γράφει» το 2-0 έπειτα από ασίστ του Αλάμπα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 55’ ο Λεβαντόφσκι, φτάνοντας τα 100 γκολ σε 135 παιχνίδια με τους Βαυαρούς.

Με τη νίκη, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ξέφυγε με +10 από την Λειψία, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Βόλφσμπουργκ. Το γκολ για τους «λύκους» πέτυχε στο 9ο λεπτό ο Μάριο Γκόμεζ, υποχρεώνοντας τους «ταύρους» σε 2η εντός έδρας ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Απότομη προσγείωση για την Ντόρτμουντ, η οποία μετά την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε με 2-1 από την Χέρτα στο Βερολίνο και είδε τους πρωτευουσιάνους να μειώνουν στο -3 τη μεταξύ τους διαφορά από την 3η θέση που οδηγεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Καλού (11’) και Πλάτενχαρντ (71’) πέτυχαν τα γκολ για την Χέρτα, που ισοφαρίστηκε προσωρινά από τον Ομπαμεγιάνγκ (55’).






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.