Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με όλα τα αστέρια απέναντι στην Ελλάδα το Βέλγιο

Με όλα τα αστέρια απέναντι στην Ελλάδα το Βέλγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2017 15:10
Μ’ όλους τους αστέρες του θα υποδεχτεί την Εθνική Ελλάδας το Βέλγιο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2018.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Βελγίου ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ελλάδα το επόμενο Σάββατο (25/3) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή όλα τα αστέρια των «κόκκινων διαβόλων» με μοναδική εξαίρεση τον Βενσάν Κομπανί, ο οποίος παραμένει τραυματίας. Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των κλήσεων, ο τεχνικός της Εθνικής Βελγίου, έκανε ένα πρώτο σχόλιο για το ματς με την Ελλάδα:

«Έχουμε ξεκινήσει εξαιρετικά την προκριματική φάση αλλά το πραγματικό τεστ για μας θα είναι απέναντι στην Ελλάδα. Είναι αήττητη στον όμιλο και ανυπομονούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε να χαρίσουμε στον κόσμο άλλη μια βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη και αναμένουμε να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο»

Αναλυτικά η αποστολή του Βελγίου για το παιχνίδι με την Ελλάδα:


Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Τσέλσι), Μινιολέ (Λίβερπουλ), Καστέλς (Βόλφσμπουργκ), Σελς (Νιούκαστλ).

Αμυντικοί: Μπογιάτα (Σέλτικ), Σιμάν (Μόντρεαλ Ίμπακτ), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Φόκετ (Γάνδη), Μενιέ (Παρί), Βερτόνχεν (Τότεναμ), Βερμάελεν (Ρόμα).

Μέσοι: Σαντλί (Γουέστ Μπρομ), Ναϊνγκολάν (Ρόμα), Ντε Μπρούιν (Μαν. Σίτι), Ντεμπελέ (Τότεναμ), Ντεντόκερ (Άντερλεχτ), Φελαϊνί (Μαν. Γιουνάιτεντ), Τίλεμανς (Άντερλεχτ), Βίτσελ (Ζενίτ).

Επιθετικοί: Μπατσουαγί (Τσέλσι), Λουκάκου (Έβερτον), Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Καράσκο (Ατλέτικο), Μέρτενς (Νάπολι), Αζάρ (Τσέλσι), Μιραλάς (Έβερτον), Οριγκί (Λίβερπουλ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.