Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ζωντανός» για πλει-οφ ο Πλατανιάς, δυσκολεύει το έργο για Ηρακλή

Σούπερ Λιγκ: «Ζωντανός» για πλει-οφ ο Πλατανιάς, δυσκολεύει το έργο για Ηρακλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2017 21:44
Με γκολ του Γιακουμάκη στο 78', ο Πλατανιάς επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στα Περιβόλια και συνεχίζει να ελπίζει για πλέι οφ, όντας στο -2 από την ΑΕΚ. Δυσκολεύει η παραμονή για τον Γηραιό.

Ζωντανός στο όνειρο των πλει-οφ έμεινε ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή στα Περιβόλια και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά από την 5η ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζει σε δύο αγωνιστικές. Στον αντίποδα, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τον «Γηραιό», ο οποίος παρέμεινε στην τελευταία θέση με -3 από τον Λεβαδειακό.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες έδειξαν περισσότερο διάθεση να κρατήσουν το μηδέν, απειλώντας κυρίως με στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο να σημειώνεται κάποια αξιόλογη φάση.

Ο Ηρακλής πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, απειλώντας για πρώτη φορά στο 49’ με σουτ του Δώνη, το οποίο κατέληξε δίπλα από το δοκάρι. Έξι λεπτά μετά (55’), ο Περόνε έκανε τη σέντρα για τον Κούρο, όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε ελάχιστα έξω.

Στη συνέχεια ο Πλατανιάς κατάφερε να ισορροπήσει και στο 77’ είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Γιακουμάκη. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό, ο άσος των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Στάμου και «έγραψε» το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Με τη νίκη, η ομάδα του Παράσχου έφτασε τους 41 βαθμούς και προσπέρασε την Ξάνθη στην 5η θέση, μένοντας ζωντανή στο όνειρο των πλει-οφ. Βέβαια το έργο για την ομάδα των Χανίων δεν είναι εύκολο, αφού τις εναπομείναντες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους Ολυμπιακό (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Πανιώνιο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και Ατρόμητο (εκτός).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.