Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Εφιάλτης για Ολλανδία, κορυφή η Γαλλία

Προκριματικά Μουντιάλ: Εφιάλτης για Ολλανδία, κορυφή η Γαλλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2017 00:46
Η Ολλανδία γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 στη Βουλγαρία και έχασε μεγάλο έδαφος για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, υποχωρώντας στην 4η θέση του 1ου ομίλου! Μόνη πρώτη η Γαλλία, η οποία πέρασε με 3-1 από το Λουξεμβούργο.

Εφιάλτης για Ολλανδία στη Σόφια! Οι «οράνιε» ηττήθηκαν με 2-0 από την Βουλγαρία, υποχώρησαν στην 4η θέση και πλέον το έργο για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ δυσκολεύει επικίνδυνα.

Η επιλογή του Ντάντι Μπλιντ να δώσει φανέλα βασικού στον 17χρονο Ματάις Ντε Λιχ (νεότερος που κάνει ντεμπούτο στην ιστορία της Ολλανδίας από το 1931) αποδείχθηκε καταστροφική, αφού δύο λάθη του νεαρού αμυντικού επέτρεψαν στον Ντέλεφ να πετύχει ισάριθμα τέρματα (6’, 20’) και να δώσει από νωρίς μεγάλο προβάδισμα στους Βούλγαρους.

Η Ολλανδία πίεσε ασφυχτικά για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο η Βουλγαρία κράτησε το μηδέν και με τη νίκη έφτασε στην 3η θέση με 9 βαθμούς, έναν λιγότερο από την 2η Σουηδία. Στον αντίποδα, οι «οράνιε» υποχώρησαν στην 4η θέση με 7, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Γαλλία.

Οι «τρικολόρ» πέρασαν με 3-1 από το Λουξεμβούργο και ανέβηκαν ξανά μόνοι στην κορυφή, αφού νωρίτερα η Σουηδία την είχε προσωρινά πιάσει στους 10 βαθμούς μετά τη νίκη απέναντι στη Λευκορωσία (4-0). Ο Ζιρού με δύο γκολ (28’, 77’) και ο Γκριεζμάν με πέναλτι (37’) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Ντεσάν, με το Λουξεμβούργο να ισοφαρίζει προσωρινά στο 34’ με πέναλτι του Τζόακιμ.

Η βαθμολογία:


1. Γαλλία 13
2. Σουηδία 10
3. Βουλγαρία 9
4. Ολλανδία 7
5. Λευκορωσία 2
6. Λουξεμβούργο 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.