Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πιο κοντά στον… άθλο ο Ηρακλής, έπεσε η Βέροια

Σούπερ Λιγκ: Πιο κοντά στον… άθλο ο Ηρακλής, έπεσε η Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2017 23:05
Ο Ηρακλής κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά πάντα το αγωνιστικό κομμάτι, όντας πάνω από Λεβαδειακό και Βέροια. Η τελευταία υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό.

Παρά τα τεράστια εξωαγωνιστικά προβλήματα, οι παίκτες του Ηρακλή παραδίδουν μαθήματα ψυχής και με τη νίκη τους με 2-1 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, απέκτησαν προβάδισμα για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Στα του αγώνα, ο «Γηραιός» ζήτησε πέναλτι στο 6ο λεπτό σε ανατροπή του Γροντή από τον Καρανίκα, όμως στο 11’ ο Μπαστακός «έγραψε» το 1-0 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 47’ o Δώνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Μετά το δεύτερο γκολ, ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοση του και «άγγιξε» το 2-1 στο 58’, με τον Χουάντερσον να νικά σε τετ-α-τετ τον Γιάκο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 80’ ο γκολκίπερ του Ηρακλή χρειάστηκε να επέμβει ξανά, αποκρούοντας την κεφαλιά του Μιχαήλ. Ένα λεπτό μετά οι αμυντικοί του «Γηραιού» έκοψαν σωτήρια το σουτ του Μαμπουλού, όμως στο 83’ ο Βιδάλ δοκίμασε το πόδι του, με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Έπεσε η Βέροια, μάχη για μια θέση


Με τη νίκη, ο Ηρακλής έφτασε τους 25 βαθμούς και ξέφυγε με +2 από την επικίνδυνη ζώνη, όπου βρίσκεται πλέον ο Λεβαδειακός. Μαθηματικά στην Football League έπεσε η Βέροια, η οποία ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκ μετά από πέντε χρόνια.

Από την άλλη, η ΑΕΛ έμεινε στο 0-0 με τον αδιάφορο Ατρόμητο στο Περιστέρι και συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όντας και αυτή στο +2 από τον 15ο Λεβαδειακό. Κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, με το τελικό σκορ να έρχεται φυσιολογικά.

Σε ακόμα ένα κακό παιχνίδι, Αστέρας και Ξάνθη «κόλλησαν» στο 0-0 στην Τρίπολη, με τους Αρκάδες να φτάνουν πιο κοντά στο στόχο της παραμονής, την ώρα που πιθανότατα μπήκε τέλος στο όνειρο των Ακριτών για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η βαθμολογία:


Αστέρας 27
Ηρακλής 25
ΑΕΛ 25
----------------------------------------
Λεβαδειακός 23
Βέροια 19

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές:


Ηρακλής (Παναιτωλικός εντός, Αστέρας εκτός)

Λεβαδειακός (ΑΕΚ εντός, Πανιώνιος εκτός)

ΑΕΛ (Ξάνθη εντός, Παναθηναϊκός εκτός)

Αστέρας (Βέροια εκτός, Ηρακλής εντός)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.