Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Να εφαρμοστεί άμεσα το instant replay»

Αντσελότι: «Να εφαρμοστεί άμεσα το instant replay»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2017 01:45
Έξαλλος με τη διαιτησία του Βίκτορ Κασάι εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά το φινάλε του Ρεάλ-Μπάγερν, καλώντας τους ανθρώπους της UEFA να εφαρμόσουν άμεσα το instant replay.

Η Μπάγερν ηττήθηκε με 4-2 από την Ρεάλ στην παράταση, ωστόσο οι Βαυαροί διαμαρτύρονται για τα σοβαρά λάθη του Ούγγρου διαιτητή, Βίκτορ Κασάι. Μάλιστα, μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι ζήτησε την άμεση εφαρμογή του instant replay, ωστόσο οι διαιτητές να μπορούν να συμβουλεύονται το βίντεο:

«Τέτοια σφυρίγματα δεν πρέπει να γίνονται σ’ αυτό το επίπεδο. Ελπίζω οι διαιτητές να συμβουλεύουν το βίντεο όσο πιο γρήγορα γίνετε. Η εμφάνιση του ρέφερι ήταν χειρότερη από τη δική μας. Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο συμβαίνει κάποιες φορές, όχι όμως τόσο σοβαρά λάθη. Δεν υπήρχε αποβολή στον Βιδάλ, ενώ ο Ρονάλντο έβαλε δύο γκολ από θέση οφσάιντ. Είναι ξεκάθαρο πως δεν είμαι ευχαριστημένοι μ’ αυτό. Αξίζαμε περισσότερα…», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Στο ίδιο κλίμα οι δηλώσεις των παικτών της Μπάγερν. Μετά το παιχνίδι ο Βιδάλ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μας έκλεψαν. Μετά το δεύτερο γκολ ένιωσαν ότι μπορούσαμε να περάσουμε και άρχισε το σόου. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν στο Τσάμπιονς Λιγκ». Από την πλευρά του ο Ρόμπεν είπε: «Ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου χάλασε από τον διαιτητή. Είναι τρέλα». Πιο ψύχραιμος εμφανίστηκε ο Τσάμπι Αλόνσο δηλώνοντας πως «Με 11 εναντίον 11 θα μπορούσαμε να ήμασταν στους 4»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.