Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ισπανικός εμφύλιος στα ημιτελικά

Τσάμπιονς Λιγκ: Ισπανικός εμφύλιος στα ημιτελικά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2017 13:24
Επανάληψη του περσινού τελικού προέκυψε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο για μια θέση στον τελικό του Κάρντιφ. Μονακό εναντίον Γιουβέντους το άλλο ζευγάρι.

Μαδριλένικο ντέρμπι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο θεσμό για τέταρτη διαδοχική χρονιά, αφού το 2014 και το 2016 αναμετρήθηκαν στον τελικό, ενώ το 2015 διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα προημιτελικά.

Στο άλλο ζευγάρι, Γιουβέντους και Μονακό θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο χρόνια μετά την μονομαχία τους στα προημιτελικά του θεσμού. Η «Γηραιά Κυρία» είχε επικρατήσει με συνολικό σκορ 1-0, χάρη σε κερδισμένο πέναλτι του Μοράτα, το οποίο είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από τους Μονεγάσκους.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν 2 και 3 Μαΐου σε «Μπερναμπέου» και Πριγκιπάτο, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες μία εβδομάδα μετά (9 και 10 Μαΐου) σε «Βιθέντε Καλντερόν» και Τορίνο. Οι νικητές θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο «Millennium Stadium» του Κάρντιφ, το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Τα ζευγάρια:


Ρεάλ – Ατλέτικο

Μονακό -Γιουβέντους

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.