Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εφαρμογή του instant replay στην Σέριε Α!

Εφαρμογή του instant replay στην Σέριε Α!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2017 17:36
Ιστορική απόφαση στην Ιταλία, καθώς από τη νέα σεζόν οι διαιτητές στην Σέριε Α θα μπορούν να συμβουλεύονται το βίντεο για να λαμβάνουν αποφάσεις κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Η τεχνολογία μπαίνει για τα καλά στο ποδόσφαιρο. Μετά τη Goal-Line Technology, από τη νέα σεζόν οι διαιτητές στην Σέριε Α θα μπορούν να κάνουν χρήση instant replay.

Ο λόγος για την τεχνολογία VAR (video assistant referee) που εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πειραματικά από την FIFA και δίνει την ευκαιρία στους διαιτητές να βλέπουν σε βίντεο τις επίμαχες φάσεις προτού πάρουν οριστική απόφαση.

«Τα νέα είναι τα εξής. Από την πρώτη ημέρα της νέας σεζόν θα γίνει χρήση της τεχνολογίας VAR. Περιμένουμε μόνο την έγκριση από το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Δεν θα υπάρξει χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Ιταλίας Μαρσέλο Νίτσι.

Ο ίδιος πάντως, σε σχετική ερώτηση το 2014 για το αν θα πρέπει οι διαιτητές να συμβουλεύονται τα ριπλέι, είχε εμφανιστεί αρνητικός και μάλιστα χρησιμοποίησε ένα ιδιαίτερο επιχείρημα: «Ριπλέι κατά τη διάρκεια αγώνων; Αυτό δεν είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Όλοι ονειρευόμαστε να δούμε τη Μόνικα Μπελούτσι γυμνή αλλά δεν θα βλέπαμε τις ακτινογραφίες της»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.