Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή… παραμονής για Ηρακλή

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή… παραμονής για Ηρακλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 22:11
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ηρακλής με γκολ των Περόνε και Μπαστακού κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο και εξασφάλισε αγωνιστικά την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Παρά τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, ο Ηρακλής κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Παναιτωλικό στο «Καυτανζόγλειο», έφτασε τις 4 σερί νίκες και «σφράγισε» -αγωνιστικά- την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ. Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει θετική εξέλιξη και με την αδειοδότηση.

Ο Παναιτωλικός ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, ωστόσο ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με σουτ του Ρόσα μέσα από την περιοχή. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία με τον Μπράβο για το 2-0.

Οι δύο αλλαγές του Παντελίδη στην επανάληψη (Μπαστακός, Γροντής) ανέβασαν την απόδοση του Ηρακλή, ο οποίος στο 51’ έφερε το σκορ στα ίσια με κοντινό πλασέ του Περόνε. Ο «Γηραιός» πίεσε για να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως ο Κυριακίδης πραγματοποίησε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε τετ-α-τετ του Λεοζίνιο (60’) και δυνατό σουτ του Γροντή (61’).

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Κυριακίδη να δηλώνει ξανά «παρών» στο 82’, διώχνοντας εντυπωσιακά το σουτ του Γροντή. Ωστόσο, στο 85’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο και κεφαλιά του Περόνε, η μπάλα έφτασε στον Μπαστακό και αυτός με κοντινή προβολή «έγραψε» το τελικό 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.