Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Κόλλησαν» στο μηδέν Σίτι και Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: «Κόλλησαν» στο μηδέν Σίτι και Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2017 00:37
Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Έτιχαντ». Η Σίτι ήταν καλύτερη, ωστόσο «κόλλησε» στο 0-0 με την Γιουνάιτεντ και έτσι διατήρησε το +1 από τους «κόκκινους διαβόλους» στην 4η θέση. Αποβλήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα ο Φελαινί.

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» των πολλών απουσιών, ωστόσο το τελικό σκορ αφήνει τα πάντα ανοιχτά στη μάχη της τετράδας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα παρέμεινε 4η με -1 από την 3η Λίβερπουλ (ματς περισσότερο) και +1 από την 5η Γιουνάιτεντ, ενώ η Άρσεναλ παραμένει στο κόλπο με -5 από τους «πολίτες» αλλά με ματς λιγότερο.

Η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 9’ είχε δοκάρι με σουτ του Αγκουέρο για να ανοίξει το σκορ. Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 25’ όταν μετά από κακή έξοδο του Μπράβο, ο Μχιταριάν έκανε το πλασέ, όμως ο Χιλιανός γκολκίπερ διόρθωσε το λάθος του και κράτησε το μηδέν. Ακολούθησαν δύο καλά σουτ του Αγκουέρο (32’, 34’), ενώ στο 45’ η κεφαλιά του Ερέρα από θέση βολής πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μονοδιάστατο στο δεύτερο μέρος. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την απόλυτη υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις ενώ έξι λεπτά πριν το φινάλε ο Φελαινί αποβλήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα στον Αγκουέρο. Στις καθυστερήσεις ο Αργεντινός δεν κατάφερε να σκοράρει με προβολή και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Μπράβο (79’ Καμπαγιέρο), Σαμπαλέτα, Κομπανί, Οταμέντι, Κολάροφ, Τουρέ, Φερναντίνιο, Ντε Μπρούιν, Στέρλινγκ (86’ Γκάμπριελ), Σανέ (80’ Νάβας), Αγουέρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπαγί, Μπλιντ, Νταρμιάν, Ερέρα, Κάρικ, Φελαϊνί, Μχιταριάν (86’ Φοσού-Μενσά), Μαρσιάλ (80’ Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (90+3’ Γιανγκ)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.