Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Μπαρτσελόνα στο τοπικό ντέρμπι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Μπαρτσελόνα στο τοπικό ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2017 23:54
Με δύο γκολ του Σουάρες (50’, 87’), η Μπαρτσελόνα πέρασε με 3-0 από την έδρα της Εσπανιόλ και έπιασε ξανά την Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η νικήτρια στο καταλανικό ντέρμπι με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στο «Κορνεγιά Ελ Πράτ» και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή, υπερτερώντας της Ρεάλ στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν πατούσε καλά στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να κυνηγά στο σκορ από το 5ο λεπτό, όμως ο Χουράδο αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν. Οι φιλοξενούμενοι πήραν στη συνέχεια τον έλεγχο, ωστόσο περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή, έχοντας ως μοναδικές ευκαιρίες μια άστοχη κεφαλιά του Ρομπέρτο (39’) και ένα πλάσε του Νεϊμάρ (45’) που πέρασε άουτ.

Τα πράγματα άλλαξαν με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, αφού στο 50’ το τραγικό λάθος του Χουράδο επέτρεψε στον Σουάρες να βγει σε τετ-α-τετ και να «γράψει» το 1-0 απέναντι στον Λόπεθ. Το γκολ έδιωξε το άγχος από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και στο 60’ θα μπορούσε να γίνει το 2-0, όμως ο γκολκίπερ της Εσπανιόλ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Νεϊμαρ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο καλές στιγμές με Μπαπτιστάο (62’) και Χουράδο (70’), ωστόσο τα πάντα τελείωσαν στο 76’, με τον Ράκιτιτς να κάνει το 2-0 με πλασέ ύστερα από ασίστ του Μέσι. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 87’ ο Σουάρες, «γράφοντας» το 3-0 ύστερα από τραγικό λάθος του Μαρτίν. Νεϊμάρ (89’) και Μέσι (90+1’) απείλησαν για να μπουν και αυτοί στον πίνακα των σκόρερ, όμως ο Λόπεθ αντέδρασε σωστά και το 3-0 έμεινε ως το φινάλε.

Με τη νίκη, η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στην κορυφή, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Ρεάλ, που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Δείτε το πρόγραμμα των δύο ομάδων ως το φινάλε του πρωταθλήματος:

Το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα:


6 Μαΐου: Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ

14 Μαΐου: Λας Πάλμας – Μπαρτσελόνα

21 Μαΐου: Μπαρτσελόνα - Ειμπάρ

Το πρόγραμμα της Ρεάλ:


(2 Μαΐου: Ρεάλ - Ατλέτικο*)

6 Μαΐου: Γρανάδα – Ρεάλ

(10 Μαΐου Ατλέτικο - Ρεάλ*)

14 Μαΐου: Ρεάλ – Σεβίλλη

17 Μαΐου: Θέλτα – Ρεάλ

21 Μαΐου: Μάλαγα – Ρεάλ

* για το Τσάμπιονς Λιγκ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.