Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κουνάει σεντόνι η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Κουνάει σεντόνι η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2017 00:26
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 τη Γουέστ Μπρομ στο «Έτιχαντ και της αρκεί η ισοπαλία την Κυριακή στην έδρα της Γουότφορντ, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τετράδα.

Καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση του εισιτήριου για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν έκανε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-1 τη Γουέστ Μπρομ στο «Έτιχαντ» και εφόσον πάρουν ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Γουότφορντ, θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην πρώτη τετράδα.

Βέβαια, ακόμα και με ήττα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα χάσει την 4η θέση μόνο εάν η Άρσεναλ κερδίσει την Έβερτον και καλύψει τη διαφορά τερμάτων (στο +5 υπέρ των «πολιτών»). Φυσικά η ομάδα του Μάντσεστερ θα κυνηγήσει τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Πάμπλο Ζαμπαλέτα στο «Έτιχαντ», οι «πολίτες» δεν έβγαλαν μάτια την απόδοση τους αλλά ήταν ουσιαστικοί, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη σε ένα δίλεπτο. Στο 27’ ο Ντε Μπρούιν έδωσε στον Γκαμπριέλ Ζεσούς για το 1-0 και δύο λεπτά μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Βραζιλιάνο να μοιράζει στον Βέλγο και αυτός με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Στο 57’ ο Γιάγια Τουρέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με εύστοχο τετ-α-τετ, ενώ στο 87’ η Γουέστ Μπρομ πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Ρόμπσον-Κανού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Η βαθμολογία:


3. Μάντσεστερ Σίτι 75 (+36)
4. Λίβερπουλ 73 (+33)
--------------------------------------------
5. Άρσεναλ 72 (+31)

Τελευταία αγωνιστική (21/5):


Άρσεναλ – Έβερτον
Λίβερπουλ – Μίντλεσμπρο
Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.