Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκριεζμάν: «Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση μου»

Γκριεζμάν: «Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2017 00:16
Με μήνυμα του στο twitter, ο Αντουάν Γκριεζμάν διέψευσε μεν τα σενάρια που τον θέλουν να έχει δώσει τα χέρια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έβαλε… λάδι στη φωτιά, τονίζοντας πως θα πάρει την απόφαση του μετά τη συζήτηση που θα έχει με τον μάνατζερ του.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό καλοκαίρι και η φημολογία που τον θέλει να υπογράφει στους «κόκκινους διαβόλους» γίνεται όλο και πιο έντονη όσο περνάνε οι μέρες. Γι’ αυτό βέβαια φρόντισε και ο ίδιος, αφού με δηλώσεις του σε γαλλική εκπομπή πριν μερικές ημέρες, ανέφερε πως κατά 60% θα υπογράψει στην Γιουνάιτεντ.

Με μήνυμα του στο twitter το βράδυ της Παρασκευής (26/5), ο 26χρονος φρόντισε να βάλει «φρένο» στην φημολογία, ωστόσο μάλλον πέτυχε τα αντίθετα αποτελέσματα:

«Όλες οι φήμες είναι αβάσιμες. Παραμένω κολτσονέρο. Ο προσανατολισμός μου θα ξεκαθαρίσει μετά τις συζητήσεις που θα έχω με τον μάνατζερ μου», έγραψε ο Γκριεζμάν, ο οποίος διέψευσε τα σενάρια συμφωνίας με την Γιουνάιτεντ, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ατλέτικο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.