Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Sold out η Τούμπα - «Υψηλού κινδύνου» χαρακτήρισε το ματς η UEFA

ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Sold out η Τούμπα - «Υψηλού κινδύνου» χαρακτήρισε το ματς η UEFA

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/4/2024 09:30
Ούτε... καρφίτσα δεν θα πέφτει αύριο βράδυ (18/4, 22:00) στην Τούμπα, που αναμένεται κατάμεστη για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Τα ειστήρια που κυκλοφόρησαν το πρωί της Τρίτης (16/4) έκαναν.... φτερά σε περίπου μισή ώρα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα το sold out λίγο αργότερα.



Την ίδια στιγμή στις κερκίδες θα βρεθούν και 1000 οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ, με τους Βέλγους πάντως να έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους περί των μέτρων ασφαλείας, ειδικά μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ βελγικής αστυνομίας, προσωπικού της Κλαμπ Μπριζ και οπαδών του ΠΑΟΚ, τα οποία ανάγκασαν την UEFA να ανοίξει σχετική έρευνα.

«Tην Τρίτη (16/04) υπήρξαν διαβουλεύσεις ανάμεσα στην UEFA, στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ, μετά από αίτημα της βελγικής ομάδας που ανησυχεί για την ασφάλεια της αποστολής και των περίπου 1000 οπαδών της που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Τα καλά νέα είναι ότι ο ΠΑΟΚ και τα ελληνικά σώματα ασφαλείας εγγυήθηκαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον - το αντίθετο φυσικά θα ήταν έκπληξη. Η UEFA, με τη σειρά της χαρακτήρισε την ρεβάνς ως αγώνα υψηλού κινδύνου. Αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποί της θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα στο Βέλγιο για το επερχόμενο ματς στη Θεσσαλονίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.