Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή (19/4) η συνέντευξη Τύπου «πράσινου» Ερασιτέχνη και Δούκα για τη Διπλή Ανάπλαση

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή (19/4) η συνέντευξη Τύπου «πράσινου» Ερασιτέχνη και Δούκα για τη Διπλή Ανάπλαση

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/4/2024 09:30
Την ώρα και ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, έκανε γνωστή ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Όπως είχε προαναγγελθεί εδώ και μέρες η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό, όπου εμπεριέχονται τόσο το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο όσο και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, «έκλεισε» τελικά και ανακοινώθηκε πως θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» την Παρασκευή (19/4, 13:00).

Όσον αφορά τη συζήτηση μεταξύ των μελών του Ερασιτέχνη, που είχε ζητηθεί μέσω επιστολής μελών, θα πάει για την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει σχετικά με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αθηνών την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 13:00 για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί επίσης ότι σχετικά με το αίτημα μελών του Συλλόγου για ανοικτή συζήτηση, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» την εβδομάδα μετά το Πάσχα, παρουσία και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.