Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Συμφωνία της Άιντραχτ με Κουλιεράκη, διαφορά στο οικονομικό με ΠΑΟΚ»

«Συμφωνία της Άιντραχτ με Κουλιεράκη, διαφορά στο οικονομικό με ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/4/2024 09:30
Για προφορική συμφωνία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και συνεχείς επαφές με τον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο οι Γερμανοί.

Ο διεθνής στόπερ του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει φέτος τα βλέμματα αρκετών συλλόγων από μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μετρώντας 32 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το γερμανικό Sky Sports, η Άιντραχτ έχει ήδη προσελκύσει τον παίκτη και τα έχει βρει σε όλα μαζί του προφορικά, ωστόσο υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλο με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Γερμανοί, που βλέπουν στο πρόσωπο του Κουλιεράκη τον αντικαταστάτη του Κολομβιανού στόπερ Πάκο (αν αποχωρήσει), διαθέτουν έως 8 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα αμυντικό, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να ζητά 13 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης συνδέθηκε με μεταγραφή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως ο κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως είναι ακόμα πιο ακριβός από το αναμενόμενο. Ο ΠΑΟΚ ζητά 13.000.000 ευρώ για τον Κουλιεράκη με την Άιντραχτ να θέλει να πληρώσει από 7.000.000 μέχρι 8.000.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει θεμελιώδης συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Άιντραχτ, ο Κουλιεράκης θέλει οπωσδήποτε να μετακομίσει στον σύλλογο της Μπουντεσλίγκα. Ο Έλληνας αμυντικός μάλλον θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδες από την ιταλική Σέριε Α προσελκύουν -επίσης- τον νεαρό, αλλά η Φρανκφούρτη βρίσκεται στην pole position.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης λέγεται ότι ενδιαφέρεται για το αμυντικό κόσμημα εδώ και καιρό και φαίνεται πως ο Κουλιεράκης μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Γουίλιαν Πάτσο. Ο αμυντικός από το Εκουαδόρ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα με τους οικονομικά ισχυρούς συλλόγους της αγγλικής Premier League με την Λίβερπουλ, την Άρσεναλ αλλά και την Ντόρτμουντ από την Γερμανία να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η Φρανκφούρτη έδωσε στον κορυφαίο παίκτη, ο οποίος έχει ακόμη μακροχρόνιο συμβόλαιο μέχρι το 2028, μια τιμή που φτάνει τα 60.000.000 ευρώ. Αν όντως έφτανε ένα τόσο μεγάλο ποσό στα ταμεία της Άιντραχτ για την πώληση του Πάτσο, η ομάδα της Φρανκφούρτης πιθανότατα θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη μεταγραφή του Κουλιεράκη χωρίς κανένα πρόβλημα»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.