Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάγιεν: «Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, έχουμε την ομάδα να τα καταφέρουμε ακόμα κι αν φτάσουμε στα πέναλτι»

Χάγιεν: «Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, έχουμε την ομάδα να τα καταφέρουμε ακόμα κι αν φτάσουμε στα πέναλτι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/4/2024 19:39
Στη δυναμική του ΠΑΟΚ που μεγαλώνει ακόμα περισσότερη στην Τούμπα στάθηκε ο Νικ Χάγιεν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (18/11, 22:00) ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ τόνισε πάντως πως οι παίκτες του δεν θα αλλάξουν το στυλ τους και θα προσεγγίσουν το παιχνίδια όπως κάνουν με κάθε παιχνίδι, ενώ προσέθεσε πως ακόμα και στα πέναλτι να κριθεί η πρόκριση, υπάρχει η ποιότητα να βγουν νικητές.

Τέλος ερωτήθηκε σχετικά με το αν θα επιτρέψει στις συντρόφους των παικτών να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο της ομάδας και απάντησε αρνητικά.

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Κλαμπ Μπριζ στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Θα δούμε ποιοι θα παίξουν, όσοι έχουν θέμα θα κάνουν ένα μέρος της προπόνησης, Δεν έχω να πω κάτι άλλο, η προετοιμασία συνεχίζεται».

Για την ασφάλεια των φιλάθλων και αν αυτό συζητήθηκε στα αποδυτήρια: «Εμάς μας ενδιαφέρει ό,τι αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε αυτή την ατμόσφαιρα και να παίξουμε καλά».

Για το γεγονός πως η ομάδα του παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και αν θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο στην Τούμπα: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, δεν αλλάζει κάτι για μας…».

Για το αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο αν δεν μπορέσουν να εφαρμόσουν το αρχικό σχέδιό τους: «Δεν έχουμε στο μυαλό μας άλλα πλάνα. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα δεδομένα, για να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό ΠΑΟΚ».

Για το αν νιώθει πίεση: «Όχι, δε νιώθω έτσι. Θέλουμε να τα καταφέρουμε, δεν έχω να πω κάτι εδώ…».

Για το αν τον έκανε κάτι πιο σοφό από το πρώτο παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, είναι μια ομάδα που έχει διαφορά εντός και εκτός έδρας. Θα πρέπει εμείς να κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να αντιμετωπίσουμε και τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα».

Για το αν του δίνει ένα έξτρα κίνητρο το γεγονός πως αν έρθει η πρόκριση ίσως πείσει την Μπριζ και μείνει στον πάγκο της ομάδας και του χρόνου: «Δεν κοιτάω το μέλλον μου, εγώ απλά θέλω να κερδίζω το κάθε ματς που δίνουμε. Είμαι εδώ για να καθοδηγήσω τους παίκτες».

Για το ενδεχόμενο πέναλτι και αν έγινε έξτρα προπόνηση: «Όχι, δεν χρειάζεται να τους βάλω έξτρα πίεση. Αν φτάσουμε στα πέναλτι, πιστεύω πως έχουμε την ομάδα να τα καταφέρουμε».

Για το αν οι κοπέλες των παικτών θα μείνουν στο ξενοδοχείο με την ομάδα: «Όχι, όχι, δε θέλουμε πειρασμούς στους παίκτες. Θα μείνουν σε άλλο ξενοδοχείο και μετά τον αγώνα θα είναι μαζί…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.