Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/4/2024 17:02
Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τη Μακάμπι στο Game 1 των Playoffs της Euroleague (20:30).

Έπειτα από τον «μαραθώνιο» των 34 αγωνιστικών στην κανονική περίοδο και την μεγάλη επιτυχία της δεύτερης θέσης (με ρεκόρ 23-11) ο Παναθηναϊκός καλείται να εξαργυρώσει αυτή την πορεία και το πλεονέκτημα έδρας, αρχής γενομένης από την πρώτη μάχη με την Μακάμπι στα Playoffs.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν περιμένει στο κατάμεστο «σπίτι» της την «ομάδα του λαού» με φόντο την πρώτη νίκη που θα φέρει πιο κοντά το Final-4 του Βερολίνου, με το Game 2 να ακολουθεί σε δύο 24ωρα ξανά στο ΟΑΚΑ.Οι «πράσινοι» επιστρέφοντας σε σειρά Playoffs για πρώτη φορά μετά το 2019 κι έχοντας πλεονέκτημα έδρας για πρώτη φορά μετά το 2018 ψάχνουν την πρώτη πρόκριση σε Final-4 μετά το 2012, για τη διεκδίκηση του πρώτου τροπαίου μετά το 2011.

Με αυτά τα δεδομένα οι αναμετρήσεις με την Μακάμπι είναι οι σπουδαιότερες της τελευταίας 12ετίας για το «τριφύλλι» που έχει επιστρέψει δυναμικά σε υψηλό επίπεδο και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα ΟΑΚΑ όπου μετρά 9 σερί νίκες από την κανονική περίοδο, ωστόσο μία εκ των τριών συνολικά εντός έδρας ηττών που είχαν προηγηθεί ήταν με… θύτη την ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1(-6.5):1.86 2(+6.5):1.94


Η ομάδα του Τελ Αβίβ εξαιτίας του πολέμου στη Γάζα αναγκάστηκε σε όλη την κανονική περίοδο να παίζει με έδρα το Βελιγράδι, παρ’ όλα αυτά με ρεκόρ 20-14 τερμάτισε στην 7η θέση και χάρη στη νίκη επί της Μπασκόνια στον «τελικό» του Play-In βρέθηκε στο δρόμο του Παναθηναϊκού.

Η «ομάδα του λαού» με άγνοια κινδύνου θέλει να κάνει τη ζημιά στους «πράσινους», όπως έκανε δις στην κανονική περίοδο (81-86 στο ΟΑΚΑ, 90-75 στο Βελιγράδι) και να διεκδικήσει την δική της επιστροφή στο Final-4 για πρώτη φορά μετά το 2014 όταν και πανηγύρισε την τελευταία της κούπα στη διοργάνωση, καθώς πέρυσι άγγιξε την πρόκριση αλλά την έχασε στο Game 5 από τη Μονακό.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Κορυφαία Στοιχηματική εμπειρία και στην Ευρωλίγκα με Live Streaming χωρίς προϋποθέσεις*

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.