Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερίμ: «Αξίζαμε να χάσουμε, μόνο ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι στον Κώτσιρα» (video)

Τερίμ: «Αξίζαμε να χάσουμε, μόνο ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι στον Κώτσιρα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2024 23:06
Ο Φατίχ Τερίμ παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε κάτι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τόνισε ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση των «πρασίνων» απ’ όταν ανέλαβε την ομάδα ενώ στάθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Χουάνκαρ, τονίζοντας πως μόνο ο διαιτητής δεν το είδε.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ και η ήττα με 3-0 στην Νέα Φιλαδέλφεια τον φέρνει στο -4 από την κορυφή, τρεις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Μετά το φινάλε του ματς ο τεχνικός του, Φατίχ Τερίμ δήλωσε στην Cosmote TV:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν τη νίκη. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε την ισορροπία. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, να κάνουμε το παιχνίδι. Το λέω ξεκάθαρα, από την μέρα που έχω έρθει ήταν η πιο κακή εμφάνιση που έχουμε κάνει. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε από τη φάση με το πέναλτι του Κώτσιρα. Ήταν πέναλτι, μόνο ο διαιτητής δεν το είδε. Εκτός από αυτό δεν ήμασταν πολύ καλοί στο γήπεδο σήμερα. Ένα αποτέλεσμα που δε θέλαμε. Αξίζαμε να χάσουμε σήμερα και αυτό έγινε. Δεν παίξαμε καλά κι αυτό αξίζαμε».

Για τη συνέχεια: «Δεν πρέπει να επηρεαστούμε, έμειναν τρεις αγώνες. Αν είχαμε κερδίσει ή φέρναμε ισοπαλία θα ήταν αλλιώς, τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα θα συνεχίζουμε, στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα. Δεν τα παρατάμε ποτέ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο. Δεν θέλω κάτι άλλο για τον διαιτητή».


Σχόλια:

billmaz 24/4/2024 23:26

Σωστές δηλώσεις.

spiliotini 25/4/2024 00:35

O ΣΕΚΕΦΕΛΝΤ δεν του κανει του Τεριμ .Του κανει ομως ο Ακαιντιν. Εξαφανισμενος και ο ΑΙΤΟΡ. Και ο ΜΑΓΚΝΟΥΣΟΝ να ηταν υγιης παλι τον Ακαιντιν θα εβαζε.Βλεπω να χανει και το κυπελλο.

pett 25/4/2024 08:56

mono proponitis den eine aytos oust oust mas kseftilises blamene akaintin blepeis den kanei ti ton bazeis mesa exeis alloys kaliteroys ilithie

totos 25/4/2024 10:36

παπου ηξερες τα αποτελεσματα τον αλλων με 7 στην αμυνα για το χ .....η ομαδα ειναι παιδικη χαρα στα κρησιμα ματσ

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.