Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* στη EuroLeague!

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/4/2024 11:26
Στο ΟΑΚΑ συγκεντρώνεται απόψε το ενδιαφέρον, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο ματς της σειράς για τα Playoffs της EuroLeague. Να διπλασιάσει τις νίκες κόντρα στην Μπασκόνια θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης στην “Wizink Arena”.

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες της EuroLeague!

«Μονόδρομος» η νίκη

Με μόνο στόχο τη νίκη ο Παναθηναϊκός θα παραταχτεί απόψε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα για να ισοφαρίσουν σε 1-1 της σειρά των Playoffs της EuroLeague, μετά την ήττα (91-87) που υπέστησαν στον πρώτο αγώνα από τους Ισραηλινούς. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπορεί να είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος της, ωστόσο, στα τελευταία λεπτά η Μακάμπι απέδειξε για ακόμα ένα ματς το επιθετικό της ταλέντο και «έκλεψε» το ματς, κάτι το οποίο την βάζει προς το παρόν σε θέση… οδηγού. Εκτός πλάνων για το «τριφύλλι» βρίσκεται ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ και ο Γουέιντ Μπάλντουιν, δεν υπολογίζεται από τον Όντεντ Κάτας, καθώς υπέστη θλάση στον πρώτο αγώνα της σειράς. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι Ισραηλινοί κόντρα στον Παναθηναϊκό με τις δύο απ’ αυτές να καταγράφονται στην έδρα των «πρασίνων».Sportingbet - Οι αγώνες της EuroLeague σε Live Streaming*!

Φαβορί η Ρεάλ

Την ανωτερότητα της για ακόμα ένα ματς θέλει να αποδείξει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπασκόνια. Οι «Μαδριλένοι» μετά την άνετη επικράτηση τους στον πρώτο αγώνα με σκορ 90-74 απέναντι στους Βάσκους έχουν ως στόχο το 2-0 που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο Final Four του Βερολίνου. Δύο νίκες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην Μαδρίτη μετρά η Μπασκόνια και αυτό θα επιδιώξει απόψε. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και να την μεταφέρει στην “Buesa Arena” έχοντας ψυχολογία και κόσμο με το μέρος της.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ