Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Ολυμπιακός θα δώσει στη Σπόρτινγκ 4 εκατομμύρια για να αγοράσει τον Αλεξανδρόπουλο»

«Ο Ολυμπιακός θα δώσει στη Σπόρτινγκ 4 εκατομμύρια για να αγοράσει τον Αλεξανδρόπουλο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/4/2024 18:05
Διατεθειμένη να «δέσει» τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στο «λιμάνι» φέρεται να είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola».

Ως γνωστόν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει τον 22χρονο μέσο με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που τον δεσμεύει με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες σκέφτονται να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, η οποία ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. «Δεν αποκλείεται οι Έλληνες να προχωρήσουν τελικά στην αγορά του ποδοσφαιριστή», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δείχνουν γενικότερα να πιστεύουν στο πρότζεκτ του νεαρού, δεδομένου ότι ενισχύει και το ελληνικό «στοιχείο» στην ομάδα, γεγονός που δίνει βάση στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων και μένει να δούμε αν τελικά οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν την κίνησή τους στο επόμενο διάστημα ώστε να τον αγοράσουν από τη Σπόρτινγκ. Κάτι που ως φαίνεται δεν θα ισχύσει για τον έτερο δανεικό από τον σύλλογο της Λισαβόνας, τον εξτρέμ Καμπράλ, ο οποίος δεν έχει εντυπωσιάσει και πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν προσεχώς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.