Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουέστα: «Ανυπομονούμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Κουέστα: «Ανυπομονούμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/4/2024 18:29
Σε δηλώσεις με αφορμή το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη, προέβη ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», Χουλιάν Κουέστα.

Ο Ισπανός πορτιέρο που αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το 2018 και μετρά πλέον 188 συμμετοχές φορώντας τη φανέλα του Άρη, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για το εν λόγω επίτευγμα, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουέστα στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να προσθέτω στιγμές στην καριέρα μου με τον Άρη. Ήρθα πριν από έξι χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα και σε μια πόλη, που από την πρώτη μέρα μου έδωσε όλη την αγάπη της και τη βοήθεια για να ζήσω και να νιώσω σαν στο σπίτι μου.

Νιώθω πολύ περήφανος για τον Σύλλογό μου, τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια βλέπω να μεγαλώνει λίγο-λίγο κάθε χρόνο. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, μας υποστηρίζει και ελπίζω φέτος να μπορέσω να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα. Γιατί το αξίζουν οι φίλαθλοί μας.

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει μείνει ενωμένη και ανυπομονούμε να φέρουμε όλοι μαζί το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν αυτά τα 6 χρόνια μαζί μου και όλους όσους με στηρίζετε συνεχώς στην ομάδα. Είμαι ένας από εσάς»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.