Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Είναι ώρα για αντίδραση»

ΠΑΟΚ: «Είναι ώρα για αντίδραση»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/4/2024 20:50
Με ένα μήνυμα «αντεπίθεσης» συνόδευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ενημερωτική της ανάρτηση για τη σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων», στον απόηχο της «γκέλας» με τη Λαμία, μια ισοπαλία που εν πολλοίς έβγαλε εκτός κούρσας τίτλου τους Θεσσαλονικείς.

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν. Η ισοπαλία στη Λαμία έχει φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε», ανέφερε το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τα της προπόνησης, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο τακτικό κομμάτι. Παράλληλα, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Υπενθυμίζεται, ότι την ερχόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.