Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Premier League με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

bwin - Premier League με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/4/2024 00:02
Την ύστατη προσπάθεια για να παραμείνει στην διεκδίκηση του τίτλου θέλει να κάνει σήμερα η Λίβερπουλ, που παίζει στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

bwin - Build A Bet* στους αγώνες της Premier League!

Νίκη για να ελπίζει

Με μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία κι έναν… ηχηρό αποκλεισμό στα προημιτελικά του Europa League, η Λίβερπουλ ψάχνει το «τρίποντο» στην έδρα της Γουέστ Χαμ, για να παραμείνει «ζωντανή» στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι «κόκκινοι» βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και την Άρσεναλ και στο -2 από την Μάντσεστερ Σίτι, που είναι στην 2 η θέση. Την ώρα που οι «πολίτες» πάτησαν το… πόδι στο γκάζι κι έχουν αγώνα λιγότερο! Οπότε το «διπλό» αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες του Κλοπ, στα τελευταία ματς του Γερμανού στον πάγκο της ομάδας. Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, με τρεις ήττες, μία ισοπαλία κι έναν αποκλεισμό στο Europa League από την Λεβερκούζεν, είναι η Γουέστ Χαμ. Οι Λονδρέζοι που βρίσκονται στο «κυνήγι» ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» θα πρέπει να κάνουν και πάλι νίκες, ώστε ν’ αναρριχηθούν βαθμολογικά.bwin - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Head-to-head

Την τρίτη καλύτερη επίθεση της Premier League διαθέτει η Λίβερπουλ με 75 γκολ. Οι «κόκκινοι» σκοράρουν 2,21 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ δημιουργούν 2,65 φάσεις. Χειρότεροι οι ίδιοι δείκτες για την Γουέστ Χαμ, με 1,59 γκολ/αγώνα και 1,56 φάσεις/αγώνα. Κορυφαίος σκόρερ στις αναμετρήσεις με τα «σφυριά» είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ με 11 τέρματα. Μία εντός έδρας νίκη στα επτά τελευταία, στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Γουέστ Χαμ με αντίπαλο την Λίβερπουλ. Πέντε στο ίδιο διάστημα για τους «κόκκινους». Ένα ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νίκη, με αμφότερες τις ομάδες να σκοράρουν.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ