Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Ανοι(Χ)τοι λογαριασμοί για τη ρεβάνς μετά από ματσάρα (video)

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Ανοι(Χ)τοι λογαριασμοί για τη ρεβάνς μετά από ματσάρα (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/4/2024 23:56
Όλα ανοιχτά έμειναν ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης που αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην «Αλιάνζ Αρίνα» στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί αν και καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 24' με γκολ του Βινίσιους, αλλά έφεραν... τούμπα τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος με τους Σανέ (53') και Κέιν (57' πεν.) να κάνουν την ανατροπή, πριν τελικά ο Βινίσιους ξανά ισοφαρίσει με τη σειρά του από την «άσπρη» βούλα στο 83' με την πρόκριση στον τελικό να μένει... ορθάνοιχτη για αμφότερες τις ομάδες στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου» στις 8 Μαΐου.

«Φουριόζα» Μπάγερν, κυνική Ρεάλ

Πριν καν τη συμπλήρωση ενός λεπτού στο ματς ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία και ήταν για τους γηπεδούχους, αφού ο Σανέ ξέφυγε από αριστερά και μπήκε στην περιοχή αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Λούνιν, που απέκρουσε με το πόδι.



Η Μπάγερν παίρνοντας ορμή και από τον ενθουσιασμό της κερκίδας ανέβασε ψηλά τις γραμμές της, πήγαινε πρώτη σε κάθε μονομαχί και στο 6' απείλησε ξανά με τον Κέιν όμως να πλασάρει αδύναμ μέσα από την περιοχή στην «αγκαλιά» του Λούνιν, ενώ στο 7' νέα επέλαση του Σανέ ολοκληρώθηκε με σουτ να φεύγει όμως αρκετά άουτ.Το μοτίβο παρέμεινε ίδιο και στο 12' ήταν η σειρά του Μουσιάλα να φανεί απελπιστικά άστοχος από πλεονεκτική θέση.

Κόντρα όμως στη ροή του ματς, η Ρεάλ στην πρώτη της τελική προσπάθεια στο ματς ευτύχησε να προηγηθεί, αφού η κάθετη πάσα του Κρόος έκοψε στα... δύο την άμυνα των Βαυαρών και ο Βινίσιους με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.



Η Μπάγερν φυσιολογικά σάστισε και το ματς πήρε τη μορφή «μαχών» στη μεσαία γραμμή, ενώ μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, μία πολύ δυνατή εκτέλεση φάουλ του Κέιν στο 42', που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Λούνιν ήταν η μόνη φάση που σημειώθηκε.

βαυαρική ανατροπή μετά από τετράλεπτο «ξέσπασμα», αλλά ο Βινίσιους είπε την τελευταία... λέξη

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν πολύ ψηλά τη Ρεάλ, η οποία στο 51' όμως έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Νόιερ να σταματά εξ επαφής τον Κρόος μετά από αντεπιθεση.

Στο 53' όμως ο Σανέ πήρε την μπάλα από πλάγια δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με ένα καταπληκτικό σουτ στην κλειστή γωνία του Λούνιν έφερε το ματς στα ίσα. Το μομέντουμ ήταν πλέον με τη Μπάγερν και στο 56' ο Μουσιάλα έκανε ατομική προσπάθεια και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Λούκας Βάθκεθ, με τον Τουρπέν να καταλογίζει άμεσα πέναλτι και τον Χάρι Κέιν να ευστοχεί απ' την άσπρη βούλα στο 57' δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.





Στο 67' μάλιστα οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» ένα τρίτο τέρμα, αλλά το σουτ του Κέιν μέσα από την περιοχή κόντραρε στην προβολή του Ρίντιγκερ και απομακρύνθηκε σε κόρνερ. Ήταν όμως πλέον η ώρα να αντιδράσει η Ρεάλ κι έτσι έγινε, με τον Αντσελότι να «φρεσκάρει» το κέντρο του, περνώντας τους Μόντριτς και Ντίαθ αντί των Μπέλινγχαμ και Κρόος και στο 79' ο Κροάτης ήταν που «σέρβιρε» για τον Βινίσιους ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Νόιερ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Δεν μπορούσε πάντως να κάνει τίποτα στο 83' όταν ο Βινίσιους ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Ροντρίγκο όταν ανατράπηκε από τον Κιμ, ισοφαρίζοντας έτσι σε 2-2.



Ο ρυθμός σταδιακά άρχισε να πέφτει από εκείνο το σημείο, με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερη έμφαση πλέον στα μετόπισθεν. Μία όμορφη ατομική προσπάθεια του Γκνάμπρι, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά, αλλά σούταρε πολύ άστοχα στο 86' ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση στο ματς, με το σκορ να μην αλλάζει και τις δύο ομάδες να ανανεώνουν πλέον το ραντεβού τους για τις 8 Μαΐου στη Μαδρίτη.

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Κιμ, Ντάιερ, Μαζραουί, Γκορέτσκα (46’ Γκερέιρο), Λάιμερ, Μουζιάλα, Σανέ (87’ Ντέιβις), Μίλερ (80’ Γκνάμπρι), Κέιν.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Μεντί, Νάτσο (65’ Καμαβίνγκα), Ρούντιγκερ, Βάθκεθ, Τσουαμενί, Κροος (76’ Ντίαθ), Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ (75’ Μόντριτς), Ροντρίγκο (87’ Χοσέλου), Βινίσιους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις