Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Χιλιάδες αγορές στην Premier League!

bwin - Χιλιάδες αγορές στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/5/2024 00:08
Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της για να διεκδικήσει την παραμονή της στην Premier League, έχει απόψε η Λούτον που αντιμετωπίζει την Έβερτον.

bwin - Build A Bet* στην Premier League!

Τελικός… παραμονής

Αντίστροφα μετρά η σεζόν και ο αποψινός αγώνας για τη Λούτον είναι ένας ακόμα τελικός… παραμονής στην Premier League. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς στις 22:00 φιλοξενεί την Έβερτον, η οποία εξασφάλισε τους βαθμούς της σωτηρίας και θέλει μόνο το «τρίποντο» πλέον. Οι γηπεδούχοι με 25 βαθμούς βρίσκονται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που είναι εκτός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού. Τέσσερις νίκες και μία ήττα (η συντριβή με 6-0 από την Τσέλσι), ο απολογισμός της Έβερτον στα πέντε τελευταία. Τα «ζαχαρωτά» στα ματς που νίκησαν δεν δέχθηκαν καν γκολ, ενώ επικράτησαν και της Λίβερπουλ στο ντέρμπι της πόλης! Μόλις μία νίκη στο ίδιο γκρουπ αγώνων για τη Λούτον, με τέσσερις ήττες. Τα «καπέλα» δέχθηκαν πέντε γκολ από Μάντσεστερ Σίτι και Μπρέντφορντ, ενώ κόντρα σε Άρσεναλ και Γουλβς ηττήθηκαν με τους αντίπαλους να σκοράρουν ακριβώς δύο γκολ.bwin - Κάθε γκολ της Serie A παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Στον… αστερισμό του Champions League

Συνέχεια στην εκπληκτική πορεία που διαγράφει φέτος στη Serie A, θέλει να δώσει απόψε η Μπολόνια. Οι «ροσομπλού» βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κρατούν ένα από τα «εισιτήρια» για το Champions League της επόμενης σεζόν! Στις 21:45 αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Τορίνο, η οποία παραμένει χωρίς επιτυχία σε τέσσερις διαδοχικούς αγώνες, με δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες για την ομάδα του Τιάγκο Μότα, στα παιχνίδια που ήρθαν μετά την τελευταία ήττα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ